Suomen tunnetuimpiin uutisankkureihin lukeutuva Kirsi Alm-Siira, 47, erosi tammikuussa 2021 pitkäaikaisesta kumppanistaan ja lastensa isästä Kalle Siirasta. Alm-Siira kertoi asiasta tuolloin omalla Instagram-tilillään.

Eron jälkeen Alm-Siira vietti muutamia kuukausia sinkkuelämää, mutta löysi pian vierelleen uuden puolison, Antin. Alm-Siira avautuu rakkaudestaan Anna-lehden tuoreessa haastattelussa.

Lehtijutussa uutisankkuri painottaa, että hänen ja Antin suhde perustuu täyteen vapauteen.

– Kun ei ole pakko olla kenenkään kanssa, on mukavaa, että on joku, jonka kanssa haluaa olla. Minulla ei ole velvollisuuskavereita. Antti asuu tässä lähellä, eikä hänellä ole perhettä, Alm-Siira kuvailee Anna-lehdelle.

Haastattelussa Alm-Siira nostaa esille myös avioliiton. Hän myöntää ettei ole varma siitä, haluaisiko vielä mennä uusiin naimisiin.

– Se ei ole haaveeni, mutta voihan niin sattua, nainen tokaisee.

– Suhtaudun uuteen parisuhteeseeni vakavasti, hän alleviivaa.

Alm-Siiraa ja Anttia yhdistää Alm-Siiran mukaan kiinnostus urheiluun.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Viime syksynä Alm-Siira puhui Iriz Silander & VIP vieraat -podcastin jaksossa poikkeuksellisen rehellisesti kokemuksistaan 2020-luvun deittailumaailmassa.

Ohjelmassa Alm-Siira tunnusti, että hänen oli hyvin vaikea totutella sinkkuna olemiseen, sillä oli ollut parisuhteessa niin pitkään.

– Sinulla on ollut parisuhde hyvin nuoresta asti. Miltä sinkkuaika tuntui? podcastin juontaja Iriz Silander kysyi Alm-Siiralta.

– Se oli hyvin outoa, siis todella outoa. Niin moni asia oli muuttunut sinä aikana, Tinder ja kaikki – koko deittailukulttuuri, Alm-Siira vastasi.

– Ajatukseni deittailusta olivat 90-luvun lopulta. Kun kävin jossain treffeillä, en oikein tiennyt mitä pitäis tehdä, hän vielä täsmensi.

Lue myös:

Kirsi Alm-Siira avautuu rakkauselämästään eron jälkeen – ”Elämässäni on joku”

Eeva: Kirsi Alm-Siira on löytänyt rinnalleen uuden miehen – avautuu tilanteestaan: ”Erilaista kuin nuorempana”