Anna: Virpi ja Jari Sarasvuo kymmenen vuotta yhdessä – ”Meidän pitikin päätyä yhteen”

Ex-maastohiihtäjä Virpi Sarasvuo, 44, on ollut naimisissa yritysvalmentaja Jari Sarasvuon, 55, kanssa jo kymmenen vuotta, mutta paria ei ole liiemmin julkisuudessa nähty. Nyt Virpi avaa Anna-lehden haastattelussa parin rakkaustarinaa.

Jari ja Virpi salamarakastuivat vuonna 2009. Sen seurauksena Jari erosi avovaimostaan, suhde eteni pikavauhtia ja häitä vietettiin jo 2010 Vanajanlinnassa. Samana vuonna Virpi lopetti kilpauransa maastohiihdon parissa ja huomasi pian olevansa raskaana.

– Ei siinä voinut muuta tehdä kuin haljeta onnesta, että raskaaksi tuleminen onnistui niin helposti ja nopeasti. Sain nauttia urheilu-uran jälkeisestä vapaudesta ja valmistautua kaikessa rauhassa äitiyteen, Virpi kertoo lehdelle.

Parilla on kaksi lasta, joiden kanssa Virpi vietti yhteensä neljä vuotta vanhempainvapaalla. Hän suoritti valmentajan ammattitutkinnon vuonna 2017 ja on valmennustöiden lisäksi vetänyt yhteisiä johtajuuskursseja Jarin kanssa.

Rakkautemme on syvempää ja täydempää

Virpin mukaan parisuhde kehittyy parhaimmillaan sellaiseksi, että se kohdataan yhdessä.

– Rakkautemme on syvempää ja täydempää. Päivä päivältä käy selvemmäksi, että meidän pitikin päätyä yhteen. Olemme tarpeeksi samanlaisia ja tarpeeksi erilaisia, jotta tämä toimii. Olemme vertaisia ja molemmat kunnioittavat toisiaan ja haluavat toistensa parasta.

Virpin mukaan rakkautta on se, kun osoittaa arjessa teoillaan ja käytöksellään, että kunnioittaa toista ja pitää häntä tärkeänä ja merkityksellisenä.

– Sen ei tarvitse olla mitään überhienoja kynttiläillallisia, vaan arjessa rakastamista. Syvyyttä, luottamusta, kunnioitusta. Jari sanoi joskus minulle, että mitä ikinä keksin tehdä, hän tukee minua. Se on rakkautta, oikeaa rakkautta.

Tänä syksynä Virpi nähdään Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa yhdessä tanssiparinsa Sami Heleniuksen kanssa. Virpi julkaisi aiemmin Instagram-tilillään kauniin kuvan, jonka yhteydessä paljasti tanssin olleen yksi unelmistaan.

– Olen saanut astua maailmaan, jonka kutsun olen kauan kuullut, mutta jättänyt sen soimaan sisääni. Nyt saan elää yhtä unelmistani todeksi. Nauttia. Oppia. Tuntea tanssin ilon, Virpi kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.