Poptähti Antti Tuisku, 37, tunnetaan musiikin lisäksi intohimoisena hiihdon harrastajana ja muutenkin liikunnallisena miehenä, joka julkaisee usein kuvia harrastuksistaan.

Maanantaina hän kuitenkin julkaisi Instagram-tilillään yllättävän kuvan, jossa lepää peiton alla Viljo-koiransa kanssa kirjaa lukien.

– Oon ollu useamman viikon tosi väsynyt. Sellainen olo, että on fyysisesti ”huonossa kunnossa”. Leposykkeet huitelee taivaissa, sykevälivaihtelu ja vauhti laahaa.

Tuiskun mukaan suuri syy tähän on kaiken henkisen kuorman lisäksi se, ettei hän osaa pysähtyä lepäämään.

– Mulle haastavinta on ollut aina lepo. Tuntuu, että kovaa treenaaminen ja niiden hetkien jakaminen somessa on paljon helpompaa. Liian vähälle huomiolle jää ne ansaitut lepohetket, Tuisku myöntää.

Hän muistuttaakin, ettei kukaan voi olla parhaassa kunnossa aina ja koko ajan, vaan kuntoa tulisi rakentaa rauhassa, kärsivällisesti ja aina uudestaan levon kautta.

– Tänään mulla oli ekaa kertaa moneen viikkoon sellainen olo lenkillä, että kroppa toimii lähes ”hyvin”. Se tuttu, ihana tuntemus alkoi näyttää heräämisen merkkejä. Se tunne tuntuu itelleni saavutukselta. Olenkin ottanut tosi paljon höllää ja antanut luvan levätä.

Tuiskun rehellinen julkaisu on kerännyt paljon kommentteja, joissa häntä kiitellään tärkeästä muistutuksesta.

– Todella tärkeää että kirjoitit levon merkityksestä. Armollisuus itseään kohtaan on niin tärkeää ja itsekkin usein sortuu siihen tekemiseen ja suorittamiseen ja lepo unohtuu. Meillä kaikilla, kuten kirjoitit on tosiaan lupa levätä, kommentoi tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola.

– Juuri näin – siksi meditaatio ja meri, Karita Tykkä.

– Niin tärkeä postaus!! Asiaa Antti, kiittelee Lotta Hintsa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Antti Tuiskun Bailantai-konsertit siirtyvät syyskuulle: ”Show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus”

Oho! Antti Tuiskulta jälleen uusi kirja: ”Olen suunnattoman ylpeä ja fiiliksissäni”