Oho! Antti Tuiskulta jälleen uusi kirja: ”Olen suunnattoman ylpeä ja fiiliksissäni”

Idolsista suomalaisen poptaivaan tähdeksi singahtanut Antti Tuisku, 37, paljasti yllättäen Instagramissa kirjoittaneensa jälleen uuden kirjan.

Uusi kirja kantaa nimeä Menesty! ja se käsittelee ihmisen itsetuntemuksen suhdetta kaikkeen elämässä menestymiseen.

– Tästä olen suunnattoman ylpeä ja fiiliksissäni- nimittäin kirjoittamastani kirjasta, Menesty! Tuisku hehkuttaa Instagram-tilillään.

– Tämä on yksi hienoimmista projekteista, joita olen tehnyt. Olen ahkeroinut sen parissa nyt yli vuoden ja matka on ollut äärimmäisen opettavainen myös minulle itselleni.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kirjassaan hiljattain valmentajaksi kouluttautunut Tuisku käy rehellisesti läpi menestystä: mitä se loppujen lopuksi on ja millä keinoin kuka tahansa meistä voi sen saavuttaa. Tuisku tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen löytämiseen sekä hedelmälliseen tapaan työskennellä onnistumisten eteen. Ääneen pääsevät myös joukko valmentajia ja huippu-urheilijoita sekä Antin monivuotinen terapeutti, kirjaa esitellään WSOY:n sivuilla.

Menesty! -kirja julkaistaan 12. elokuuta 2021 ja se on Tuiskun kolmas kirja. Lokakuussa 2016 laulajalta ilmestyi Petokesä niminen kuvateos ja elämäkerta Antti Tapani ilmestyi elokuussa 2018.

Lue myös:

Antti Tuisku yllättää Putouksen finaalilähetyksessä: ”Kannattaa toden totta katsoa”

Antti Tuisku paljastaa jonottaneensa keikalle lähes kaksi päivää – nukkui stadionin pihalla makuupussissa!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta