Poptähti Antti Tuiskun kesäkuulle 2021 kaavaillut Bailantai-konsertit siirtyvät syyskuulle 2021, tiedottaa Warner Music Live.

Tämänhetkisen näkymän mukaan tautitilanne tulee kesän aikana helpottumaan huomattavasti ja rokotekattavuus lisääntymään. Syyskuisten konserttien järjestely jatkuu siis luottavaisin mielin, julkaisussa todetaan.

– Haluan, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai miettiä omaa tai läheistensä terveyttä siinä vaiheessa, kun Olympiastadionilla bailataan kaksi iltaa putkeen. Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen. Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku sanoo.

-Voin vannoa ja luvata, että pitkään ja hartaudella jatkunut työ konsertteja varten tulee näkymään maailmanluokan meininkinä! Sanomattakin selvää, että noina kyseisinä iltoina monta asiaa nivoutuu yhteen; täyttyvät unelmat, uuden ajan alku, helpotus ja ennen kaikkea musiikin maailmaa parantava voima.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uudet konserttipäivät ovat 17. ja 18. syyskuuta 2021 ja aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

Lue myös:

Oho! Antti Tuiskulta jälleen uusi kirja: ”Olen suunnattoman ylpeä ja fiiliksissäni”

Antti Tuisku paljastaa jonottaneensa keikalle lähes kaksi päivää – nukkui stadionin pihalla makuupussissa!