Apulanta-yhtyeestä tutut muusikot Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat muistaneet Päijät-Hämen teho-osaston hoitohenkilökuntaa upealla eleellä. Muusikot halusivat kiittää hoitajia raskaan koronavuoden uurastuksesta ja osoittaa arvostuksensa näitä kohtaan.

Kiitoksen eleenä he vierailivat Päijät-Hämeen keskussairaalassa ja ilahduttivat teho-osaston hoitajia itse leipomillaan korvapuusteilla ja kaurakekseillä sekä joulukortilla.

– Haluamme kiittää teitä äärimmäisen arvokkaasta työstänne näinä raskaina aikoina. Arvostamme teitä suuresti. Toivotamme teille valoisaa ja lämmintä joulunaikaa, muusikot olivat kirjoittaneet korttiin.

Päijät-Sote on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa muusikot poseeraavat yhdessä teho-osaston hoitajien ja tuomistensa kanssa. Julkaisun toisessa kuvassa puolestaan näkyvät Tonin ja Sipen leipomat korvapuustit ja joulukortti. Jos julkaisu ei näy alla, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

– Apulannan Sipe ja Toni vierailivat tänään keskussairaalamme teho-osastolla. Miehet olivat itse leiponeet osaston väelle korvapuusteja ja kaurakeksejä. Lämmin kiitos Apulanta maistuvasta muistamisesta, lukee julkaisun ohessa.

Apulanta viettää ensi vuonna 30-vuotisjuhliaan. Bändin on määrä esiintyä pyöreiden vuosien kunniaksi Helsingin Olympiastadionilla ensi syksynä.

Lue myös:

Toni Wirtanen muuttaisi rajusti Vain elämää -formaattia: ”Se muistuttaisi Big Brotheria”

IL: Toni Wirtanen näki Behmin potentiaalin – nyt salaperäistä artistilupausta kuuntelee koko Suomi

Sipe Santapukin joutui sairaalahoitoon – avautuu nyt terveyspiinastaan: ”En pystynyt edes seisomaan”