Archie Cruz paljasti podcastissa taustoja ex-kihlattunsa kodin tuhoamisesta: ”Alkoi v**uttamaan se meidän tilanne”

Viime keväänä Los Angelesissa ex-kihlattunsa Katelynin kodin hajottanut Archie Cruz, 29, paljastaa tapahtumien taustoja ja niistä selviytymistä toimittaja Katri Utulan Realityrakkautta-podcastissa.

Archie ja Katelyn tutustuivat alunperin Instagramissa ja kihlautuivat syksyllä 2019. Kun korona iski keväällä 2020 pari eristäytyi paikallisen ohjeistuksen mukaan Los Angelesin pohjoispuolella Venturassa sijaitsevaan kotiinsa.

– Dokattiin ja syötiin jenkkisafkaa. Molemmat alkoi voimaan tosi huonosti ja jossain vaiheessa Katelyn lähti menemään. Mä jäin sinne yksin vielä muutamaksi päiväksi dokailemaan ja mun frendi tuli sinne, Archie kertoo podcastissa.

– Just ennen kuin mun lento lähti, mua alkoi vituttamaan se meidän tilanne ja laitettiin frendin kanssa se kämppä ihan romuksi. Se että olisin muka ollut väkivaltainen jotain ihmistä kohtaan vitutti tosi paljon.

Archie sanoo, ettei hänen tekonsa ollut oikein, mutta todellisuudessa asunto oli hänen eikä Katelynin. Katumus kuitenkin iski mieheen matkalla Suomeen ja mieleen hiipi myös ajatus tapahtuneen vaikutuksesta uraan.

– Tottakai pyysin anteeksi samantien kun pääsin Heathrow’n kentälle. Avasin kännykän ja kaikilta oli tullut tekstareita ja oli lehtijuttuja. Silloin mä kelasin, että oliko tämä nyt tässä ja et oliko mun ura tässä. Tajusin, että toi tulee näyttämään niin pahalta, Archie tunnustaa.

– Maksoin kaikki vahingot mitä hänen (Katelynin) irtaimistolle oli tullut ja sitten menin vielä terapiaan.

Archie oli tapahtuneen jälkeen juomatta useita kuukausia, kävi asioita läpi kolme viikkoa kestäneessä terapiassa ja aloitti golfin.

– Parasta mitä terapiasta sain oli se, että on itselleen armollisempi ja löysin muita keinoja purkaa asioita. Kun pääsin puhumaan asioista tajusin, että oli monia juttuja vuosien takaa joita piilottelin ja pakenin sillä ryyppäämisellä.

– En osannut käsitellä tunteellisesti vaikeita asioita, vaan vaiensin ne alkoholilla. Ja lopultahan se tuo ongelmia.

Lue myös:

Archie Cruz avautuu podcastissa rajusta riidastaan Elias Gouldin kanssa: ”Mä olisin varmaan saanut saman tien fudut koko saarelta”

Selviytyjät-historian rajuin riita puhkeaa Elias Gouldin ja Archie Cruzin välillä: ”Naistenhakkaaja, pidä pääs kiinni”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta