Rokkari Archie Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, 29, käy läpi kireitä välejään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpailevan Elias Gouldin kanssa toimittaja Katri Utulan Realityrakkautta-podcastin uusimmassa jaksossa.

Archien ja Eliaksen välit ovat olleet kireät jo pidempään ja kaikki eskaloituu ohjelman historian pahimpaan yhteenottoon, kun Archie heittää puhtaan pannun hiekkaan. Tästä kimpaantuneena Elias alkaa sättiä Archieta.

– Se pannuhan nyt oli ihan tekosyy koko riidalle. Mun ja Eliaksen välillä oli jo pidempään ollut pientä kireyttä. Se vaan eskaloitui sinä päivänä, Archie kertoo podcastissa.

– Voitin niitä skaboja ja Elias alkoi kokemaan mut uhkana. Sit sitä alkoi vituttamaan enemmän.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elias myös antoi edellisessä jaksossa Archielle koskemattomuusamuletin. Archien mukaan tämä saattoi kaduttaa Eliasta.

– Se pannu antoi Eliakselle tilaisuuden huutaa ja sanoin tottakai takaisin. Sit se meni loppupeleissä ihan henkilökohtaisuuksiin, minkä mä tietysti koin mun kunniaa loukkaavana, koska se perustui huhupuheisiin ja asioihin mitä ei ole oikeasti tapahtunut.

Archie paljastaa, ettei sillä hetkellä kuullut Eliaksen kutsuneen häntä vaimon hakkaajaksi. Hän myöntää pohtineensa jälkeenpäin olisiko tilanne mennyt käsirysyksi, jos hän olisi kuullut Eliaksen loukkauksen.

– Helvetin hyvä, etten kuullut, koska mä olisin varmaan saanut saman tien fudut koko saarelta.

Tilanne laukesi lopulta, kun Archie poistui kiivaan sananvaihdon jälkeen paikalta, mutta kaksikko palaa tilanteeseen myöhemmin.

– Tiedän, miten se päättyy ja sanotaanko näin, että oikeus voittaa, Archie paljastaa.

Lue myös:

Selviytyjät-historian rajuin riita puhkeaa Elias Gouldin ja Archie Cruzin välillä: ”Naistenhakkaaja, pidä pääs kiinni”

Eroottisen kuvan julkaissut rokkari Archie Cruz avaa Seiskalle välejään mysteerikaunottareen: ”Kevyttä tapailua ilmassa”