Otsikoissa viihtyvä rokkari Archie Cruz kävi monen muun tavoin katsomassa sunnuntaina (9.6.) Metallican Helsingin keikkaa kihlattunsa Iida Vainion kanssa. Konsertti ei kuitenkaan saanut miestä lämpenemään.

Archie avasi sanaisen arkkunsa konsertista Facebook-seinällään.

– Vitsi ei se Metallica kyl ollu niin hyvä tänään enää. Joskus stereotypiat pitää paikkansa, tänään oli yksi niistä päivistä, hän arvioi.

Viihdelehti Seiska uutisoi maanantaina (10.6.) kuinka silminnäkijät olivat havainneet Archien ja Iidan keikan alussa katsomossa, mutta jo parin ensimmäisen kappaleen jälkeen pariskunta poistui paikoiltana.

Muut julkkikset puolustivat

Archien päivitys keräsi nopeasti paljon kommentteja osakseen. Osa seuraajista kertoi olevansa samaa mieltä Archien kanssa. Kommentoijien joukossa oli kuitenkin myös henkilöitä, jotka olivat Archien kanssa aivan eri mieltä. Heidän joukossaan oli muun muassa laulaja Maija Vilkkumaa.

– Musta oli kyllä aivan törkeen kova, Maija lataa Archielle.

Maijan kommenttiin on yhtynyt myös Mokoma-yhtyeen keulakuva Marko Annala.

– Niin miustakii!

Keskusteluun liittyi myös Haloo Helsinki -yhtyeen Elli Haloo. Hän on niin ikään osallistunut Metallican konserttiin Olympiastadionilla.

– MINUSTAKIN OLI IHAN SIKA HYVÄ TÄNÄÄN!!!!!!! Elli laukoo.

Myös laulaja Samae Koskinen vastaa Archien kommenttiin ja kehuu bändin keikkaa.

Metallicaa intoutuivat puolustamaan myös Nelosen musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari ja räppäri Brädi, oikealta nimeltään Kari Härkönen.

Muiden ylistävät kommentit ovatkin ilmeisesti saaneet Archien ottamaan takapakkia kommenteissaan, sillä myöhemmin hän myönsi keikan aiheuttaman pettymyksen johtuneen lähinnä omasta mielentilastaan.

– No perkale joskus keikan kovuus itselle johtuu omasta sen hetkisestä fiiliksestä ja ehkä tänään vika oli meikäläisessä eikä orkesterissa! Archie kirjoittaa Maija Vilkkumaalle osoitetussa kommentissaan.

Lähde: Seiska