Toimittaja, tuottaja ja juontaja Arman Alizad, 49, julkaisi Instagram-tililleen vuosien takaisen ylioppilaskuvansa.

Mies kohdistaa kuvan saatetekstin sanat valmistuville ylioppilaille.

— Mulla ei ollut tietämystä, osaamista, kokemusta eikä rahaa, kun päätin seurata unelmaani ja ryhtyä TV-tuottajaksi. Aloitin nollasta, Arman aloittaa.

— Mulla ei ollut hajuakaan, miten paljon saisin matkalla turpaan ja epäonnistuisin. Ja niin epäonnistuinkin. Kerta toisensa jälkeen epäonnistuin. Mulle naurettiin.

— Olin se, jonka odotettiinkin epäonnistuvan. Mut yks asia mua erotti muista. Mä en ikinä välittäny siitä et jos mokasin. Yritin aina uudestaan.

Arman puhuu syvällä kokemuksen rintaäänellä siitä, kuinka kova tyä ja uskaliaisuus lopulta palkitaan. Hän pyörittää tällä hetkellä menestynyttä ja palkittua tuotantoyhtiötä. Hän kertoo, ettei epäonnistumista pidä koskaan pelätä, koska se tulee taatusti jossain vaiheessa tapahtumaan, siitä oppii.

— Älkää ikinä antako periksi voimille, jotka työntää teidät alas. Sillä ei ole väliä kuinka monta kertaa kaatuu maahan. Mutta sillä on väliä, kuinka monta kertaa nousee uudestaan yrittämään.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Arman asuu tällä hetkellä avoliitossa meikkaajan ja stylistin töitä tekevän Senay Cocon kanssa. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan syntyväksi syyskuun puolivälissä.

Lue myös nämä:
Danny avautuu suhteestaan Erika Vikmaniin televisiossa: ”Emme ole tehneet virallista eroa”

Pia Nykänen avautuu Matti Nykäsen kuolemasta televisiossa: ”Elvytin kuollutta Mattia”

Teuvo Hakkaraisen hottis-eksä Stephanie Seiskalle: ”En tiennyt, että hän käyttää paljon alkoholia ja juhlii”