"Arnold Schwarzenegger on kuollut!"

Arnold Schwarzenegger on kuollut!” Tällaisia otsikoita on saatu lukea jo vuosien ajan erinäisistä verkkojulkaisuista. Vuonna 2012 Schwarzeneggerin väitettiin kuolleen lumilautaonnettomuudessa ja nyt alkuviikosta hänen kerrottiin menehtyneen sydänkohtaukseen.

Kehonrakentajana, elokuvien toimintasankarina ja Kalifornian kuvernöörinä uraa tehnyt 68-vuotias ”Iso-Arska” ei ole ainoa supertähti, jonka on väitetty kuolleen viime kuukausien aikana. Muun muassa Jackie Chan, Will Smith, Ricky Martin, Willie Nelson ja Miley Cyrus ovat saaneet tänä vuonna lukea netistä olevansa kuolleita.
Schwarzeneggerille tämä ei kuitenkaan ollut mitään uutta ja hänen edustajansa joutuivat jälleen eilen julkaisemaan tiedotteen, jossa kerrottiin asioiden todellinen tila. Ilmeisen ärsyyntyneessa tiedotteessa sanottiin seuraavasti:
“Hän liittyy pitkään julkkisten listaan, jotka ovat joutuneet tämän huuhaan uhriksi. Hän on edelleen elossa ja voi hyvin. Älkää uskoko kaikkea mitä netissä näette.”
Myös monet Arnoldin fanit suuttuivat feikkiuutisesta. Heidän mielestään uutinen oli holtiton, ahdistava ja loukkaava myös hänen faneja kohtaan. Joidenkin muiden mielestä tällaiset uutiset osoittavat miten suositusta miehestä on kyse. Koko maailma tietää kuka on Arnold Schwarzenegger, ja aika moni osaa jo tavata hänen nimensäkin oikein.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.