Karita avautui seuraajilleen Instagramissa.

Karita ja Petri Tykän 15 vuotta kestänyt liitto tuli päätökseen dramaattisesti, kun Petri avautui Facebookissa kertoen tulleensa petetyksi ja mystisestä kolmannesta osapuolesta.

Vielä 3 viikkoa sitten kaikki vaikutti täydelliseltä, kun pariskunta juhlisti 15. hääpäiväänsä romanttisesti.

Karita kirjoitti olevansa kiitollinen yhdessä kuljetusta matkasta sekä yhteisestä lapsesta.

Kristallihääpäivä – tänään 15 vuotta naimisissa kanssaan, Karita aloitti kirjoituksensa.

Karita Tykkä rikkoi hiljaisuuden: ”Perheessämme on menossa iso kriisitilanne”

”Olemme taivaltaneet rinnakkain jo 20 vuoden ajan”

Hänen, joka ei somessa viihdy. Hänen, jonka kanssaan olemme taivaltaneet rinnakkain jo 20 vuoden ajan ja jonka kanssa olemme saaneet kokea, kohdata ja nähdä kaikkea ja mahdollista matkan varrella paljon. Hänen, jonka rinnalla olen saanut kasvaa vapaasti itsenäni ja jonka kanssa olemme saaneet myös maailman rakkaimman ja ihanimman pojan.

Olen kiitollinen sinusta rakas – tänääkin, Karita päätti kirjoituksensa.

Karita avautui seuraajilleen Instagramissa.

Seiska uutisoi perjantaina (1.9.), että Karita ja Petri Tykän avioliitto on tullut päätökseen.

Karita päätti kertoa tilanteesta seuraajilleen.

Kuten ehkä olet huomannut, parisuhde-elämäni on ollut tänään isosti otsikoissa, perheessämme on menossa iso kriisitilanne. En tule aiheeseen liittyen kuitenkaan kommentoimaan sen enempää, sillä toivoisin rauhaa käsitellä asioita täysin yksityisesti, pois julkisuudesta, Karita kirjoittaa.

Karita kertoo pitävänsä tauon sosiaalisesta mediasta. Samaan aikaan hän kiittelee ihmisiä ymmärryksestä ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.

Tulen viettämään hetken hiljaiseloa täällä somessa ja nostamaan pelkästään muutamia työhöni liittyviä asioita täällä esille. Tarvitsen tällä hetkellä itse aikaa ja tilaa käsitellä tätä kaikkea…

Kiitos ymmärryksestä. Kaikkea hyvää tähän hetkeen ja jokaiseen tulevaan – ja rakkautta kaikille teille, joilla myös on elämässä tällä hetkellä haastavaa.

Rakkaudella, Karita, Karita päättäi kirjoituksensa.