Vuonna 2001 Miss Suomeksi kruunattu Heidi Sohlberg erosi keväällä 2018 puolisostaan Niklas Sohlbergista. Pariskunta ilmoitti asiasta tuolloin Heidin omalla Instagram-tilillä.

Nyt, kolme vuotta myöhemmin Heidi avautuu erostaan Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa. Eron myötä moni asia Heidin elämässä muuttui, ja yksi niistä oli naisen taloustilanne.

Yrittäjänä ja juontajana toimivan Heidin ex-mies oli hyvin toimeentuleva, joten erottuaan joutui Heidi pärjäämään arjessaan aiempaa vähemmällä.

– Kun erosin, tein laskelmia, millä summalla kuukaudessa tulen yksinhuoltajana toimeen, Heidi kertoo Me Naisille.

Vaikka hän tiesikin joutuvansa laskemaan elintasoaan, ei rahalla ollut loppupeleissä suurta merkitystä eropäätöstä tehdessä.

– En voisi jäädä suhteeseen vain rahan vuoksi, eikä raha ollut erotessa mikään iso kysymys. Mutta eron jälkeen ymmärsin eri tavalla rahan arvon, Heidi painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Heidin mukaan onnellisuus on aina ollut hänelle yksi tärkeimpiä arvoja elämässä ja hän on pyrkinyt luottamaan siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Rahaa enemmän Heidi miettikin lapsiaan – kuinka heidän elämänsä voisi pysyä mahdollisimman samanlaisena kuin aikaisemmin?

Perhe on päätynyt ratkaisuun, jossa parin 11- ja 13-vuotiaat tyttäret asuvat vuoroviikoin äidillään ja isällään.

– Minulle oli tärkeää, että tyttöjen koulu pysyisi samana ja heidän arkensa muuttuisi mahdollisimman vähän, Heidi summaa.

Lue myös:

Heidi Sohlbergin salattu talentti herättää hämmästystä somessa – radiojuontaja Kimmo Vehviläinen ihmeissään: ”Et ole itse tehnyt tuota”

Ex-missi Heidi Sohlberg puhuu rehellisesti sairastamaan syövästä – ”Olen yksi heistä, joka on kuullut ne 3 sanaa”