Iskelmätähti Janne Tulkin, 45, puolitoistavuotiaan pojan äiti Anna Orkola, 35, kertoo Seiska-lehdelle joutuneensa yllättäen muuttamaan pois avoparin yhteisestä kodista Lopelta Jannen ilmoittaessa, että parin avoliitto on ohi.

Janne ja Talent-kilpailuun osallistunut Anna alkoivat seurustella vuonna 2017 ja vuonna 2019 heille syntyi poika. Pari pyöritti yhdessä hierontayritystä sekä vuokramökkibisnestä.

Anna kertoo, ettei vieläkään tiedä syytä eroon, mutta paljastaa, että kylällä liikkuu huhuja Jannen uudesta rakkaasta. Myös korona-aikana tapahtunut muutos Jannen käytöksessä mietityttää.

– Janne muuttui etäiseksi, vietti yönsä sohvalla ja selitteli sitä erikoisesti, Anna kertoo Seiskalle ja paljastaa myös nähneensä Jannen puhelimen näytöllä toisen naisen nimen, joka oli Jannen mukaan ollut hieronta-asiakas.

Loppuvuodesta 2020 pari myös keskusteli eron mahdollisuudesta, mutta Anna ajatteli heidän selviävän kriisistä. Alkuvuodesta Janne kuitenkin ilmoitti haluavansa erota, vaikka oli Annan mukaan antanut ymmärtää kaiken olevan hyvin.

– Janne sanoi, että joko minä muutan pois heti tai sitten hän lähtee. Hän tiesi, ettei minulla olisi asuntoa ennen huhtikuuta.

Anna muutti väliaikaisesti pienen lapsensa kanssa tuttavansa mökille. Nyt hän on ostanut asunnon Lopelta, jossa aloittelee uutta elämää. Hänelle on kevään aikana myös selvinnyt, että Janne on jo uudessa parisuhteessa hieronta-asiakkaansa kanssa.

Janne Tulkki ilmoitti tammikuussa lopettavansa musiikkiuransa ja vetäytyvänsä julkisuudesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Me Naiset: Heidi Sohlbergin talous romahti eron jälkeen – tiesi tekevänsä oikean päätöksen: ”En voisi jäädä suhteeseen rahan vuoksi”

Janna Hurmerinnalta rehellinen tilitys kohuerosta ja pettämiskuviosta – ”Julkinen nöyryytys oli minulle liikaa”