BB-tähden uskomaton muodonmuutos – katso kuvat!

Muun muassa Suomen BigBrotherista tuttu kaunotar päätti tehdä elämälleen täydellisen suunnanmuutoksen. Hän lopetti juhlimisen ja huonot elämäntavat, palkkasi personal trainerin, ja treenaa nyt tavoitteenaan fitness-kisat.
Big Brotherista vuonna 2008 kansalle tutuksi ponnahtanut Minna Sara harrasti pienestä lähtien kilpaurheilua, muunmuassa sirkusta ja rytmistä voimistelua. Tanssiryhmä Lamourettesiin hän liittyi vuonna 2003, mutta 2006 oli rankka ja elämä lähti jyrkkään alamäkeen. Seuraavat vuodet olivat sekavaa aikaa juhlien ja epäterveellisesti eläen. Vuodenvaihteessa 2009 tuli stoppi, ja Minna tajusi olevansa reilusti ylipainoinen. Vaakalukema näytti 83kg. Nuoresta alkaen sisukas nainen pudotti ensin itsekseen 10kg, ja tästä innostuneena palkkasi personal trainerin. Kilpailuvietti syttyi uudelleen, ja nyt he treenaavat tositarkoituksella tähtäimessä ensi kevään fitnesskisat.
Minnaa treenaa tällä hetkellä BodyCampin Tapani Valkonen, ja heti ensimmäisten yhteisten treenikuukausien aikana tulokset alkoivat näkymään ja tuntumaan.
-Olen onnellinen, että juuri Tape minua valmentaa. Kyseessä on kuitenkin tällä alalla rautainen ammattilainen, ja on pakko sanoo, että mulla on paras valmentaja, Minna hehkuttaa.
-Tapen kanssa mietittiin tavoitteita ja ensi keväänä olisi aika nousta kilpalavalle. Vielä on hieman auki kilpailenko Body Fitness sarjassa vai Bikini Fitness. Jälkimmäinen on se mihin tavottelen, sillä vaikka olenkin valmis treenaamaan itseni todella kovaan kuntoon, niin Bikini sarjassa miellyttää se, että se on naisellisempi sarja. Päätavotteeni sijoittuu ensi kesälle jolloin tavotteena on lähteä Miss Bikini Universe kisoihin Miamiin, hän kertoo suunnitelmistaan.
Painonpudotuksen myötä koko elämä päätyi remonttiin, ja Minna on myös muutoin miettinyt tulevaisuuttaan. Hän erosi hiljattain pitkäaikaisesta kihlatustaan, hankki uudet rinnat Tiina Jylhän kautta, sekä työkuvioiden osalta alkanut siintää entistä vahvemmin mahdollisuus alkaa jonain päivänä Personal Traineriksi itsekin. Se tuntuu nykyään suorastaan kutsumusammatilta. Marjo ”Super-Marjo” Niittyviidan kanssa he perustivat hiljattain vieläpä uuden tanssiryhmän ”Blazen”, jota Minna myös vetää.
BodyCamp ei ole vain uudenlainen treeniohjelma vaan sen kautta on tavoitteena rakentaa kokonaisvaltainen uusi elämäntapa. Ohjelma sopii jokaiselle riippumatta siitä, haluaako vain pudottaa painoaan tai onko tavoite pyrkiä kilpaurheilukuntoon. Henkilökohtaisen kunto-ohjelmalmassa laaditaan täydelliset ravinto- ja treeniohjelmat. Iällä, sukupuolella tai treenitaustalla ei ole merkitystä. Yrityksen taustalla vaikuttaa joukko suomalaisia kehonrakennusalan huippuammattilaisia: Matti Halonen Ja Tapani Valkonen ovat samalla Personal Trainers Federation of Finlandin (PTF Finlandin) pääkouluttajat. Rahalleen saa varmasti vastinetta, sillä onnistuminen on taattua kunhan on motivoitunut noudattamaan ohjelmaa. Muutos lähtee jokaisesta itsestä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.