Big Brother- ja Viidakon tähtöset -ohjelmista tunnettu Johanna Pulkkinen kertoo Instagramissa sairastuneensa perheineen koronaan. Pelottavan asiasta tekee se, että Pulkkinen odottaa parhaillaan kolmatta lastaan, jonka laskettu aika on maaliskuussa.

Hän kertoo, että perheen Pekka-isä oli hakeutunut koronatestiin tunnettuaan pientä kurkkukipua ja testitulos osoittautui positiiviseksi.

– Varasin heti itselle ja lapsille myös ajat testiin seuraavalle aamulle ja Pekka piti varuiksi maskia kotona ja nukkui eri huoneessa. No mehän oltiin jo tartunta saatu ja kaikille tuli positiivinen testitulos, Pulkkinen kirjoittaa.

Koko perhe voi tartunnasta huolimatta hyvin ja on kärsinyt toistaiseksi vain lievistä oireista.

– Meillä on nyt neljä koronapositiivista kotona, eikä osan olojen puolesta voisi yhtään epäillä, että olisi mitään. Itsellä nyt tullut pientä köhää ja tämä myös alkoi sellaisella minikurkkukivulla.

– Pekalla pikku flunssa ja hajuaisti mennyt niin pahasti, ettei haistanut vaipparoskista kun kävi sen heittämässä roskakatokseen.

Raskauden takia Pulkkinen joutuu pian aloittamaan verenohennuslääkityksen vähentääkseen veritulpan riskiä.

– Nyt toivotaan että meidän kenenkään oireet ei tästä pahenisi ja varsinkin lapset ja tämä masuasukki voisi hyvin.

– Suosittelen kyllä kaikille, että hakeutuu noihin koronatesteihin tosi pienestäkin oireesta, Pulkkinen painottaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Putous-suosikki Dennis Nylund esitteli kuvankauniin vaimonsa – ”Tässä on minun bestikseni”

Niina Kuhta kotiutui sairaalasta – avautuu somessa rankoista kokemuksistaan: ”Kivuliain leikkaus mitä olen ikinä kokenut”