Big Brother -talossa vuonna 2019 ihastuneet ja rakastuneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen ovat palanneet yhteen. Pariskunta alkoi seurustella Big Brother -talosta poistuttuaan, mutta kertoi eronneensa viime vuoden lokakuussa.

Erosta huolimatta sekä Anun että Helmerin Instagram-tileille jäi useita romanttisia yhteiskuvia ja kaksikko näytti edelleen viihtyvän yhdessä. Moni onkin spekuloinut, ovatko he palanneet taas yhteen. Nyt Anu on vahvistanut muun muassa Iltalehdelle ja Seiskalle, että yhteenpaluu on totta.

– Juu, olemme yhdessä, Anu sanoi Iltalehdelle.

Sekä Anu että Helmeri ovat myös hiljattain julkaisseet tahoillaan yhteiskuvat laskettelurinteestä. Anu on kirjoittanut oman julkaisunsa oheen yhteenpaluusta vihjaavan tekstin.

– Asiat alkaa loksahtelemaan paikalleen aika kivasti kun tekee riittävästi töitä sen eteen. Itkulta ja turhautumiseltakaan ei olla vältytty, mutta sitähän tämä elämä on parhaimmillaan! Vitsi että on hyvä fiilis, hän hehkuttaa.

Helmeri puolestaan on lisännyt oman kuvansa tekstikenttään sydänemojin ja lumihiutaleen. Mikäli kuvat eivät näy alla, voit katsoa ne täältä ja täältä.

Kaksikon kuviin on tulvinut kymmeniä sydämiä ja paljon kommentteja, joissa iloitaan heidän yhteenpaluunsa puolesta.

– Ihana, kun ootte kimpassa, eräs seuraajista hehkuttaa.

– Olen iloinen puolestanne. Ootte niin sopivat toisillenne. Onnea, toinen iloitsee.

– Elämässä on joskus vaikeaa, rakkaus voittaa, kolmas tsemppaa.

Lue myös:

BB-pariskunta Helmeri ja Anu jälleen yhdessä? Poseeraavat sylikkäin BB-kotikatsomossa!

BB-pariskunta Anu ja Helmeri erosivat – julkaisivat tunteikkaan eropäivityksen: ”En vaihtaisi päivääkään pois, vaikka tuntuu pahalta”

IL: BB-pariskunta Helmeri ja Anu haaveilevat lapsesta ja yhteisestä kodista