Billie Eilishin äiti harkitsi vievänsä tyttärensä terapiaan – syynä Justin Bieber

Eilish oli nuorempana intohimoinen Justin Bieber -fani.

Laulaja Billie Eilish, 18, on muistellut lähes pakkomielteistä suhtautumistaan poptähti Justin Bieberiin. Hän kertoi asiasta luotsaamassaan me & dad radio -podcastissa, jossa keskustelee yhdessä Patrick isänsä kanssa vaihtuvista aiheista. Nyt vieraana oli myös Billien äiti Maggie.

Kolmikko muisteli erityisesti Bieberin As Long As You Love Me -kappaleen musiikkivideon herättäneen vahvoja reaktioita nuoressa Billiessä.

– Muistan tämän kappaleen erittäin hyvin ja erityisesti sen videon. Billie puhui siitä ja oli hyvin innoissaan sen julkaisusta. Hän vain itki ja itki, Maggie kertoo.

– Harkitsimme sinun viemistä terapiaan, koska olit niin tuskissasi Bieberin suhteen. Se oli niin intensiivistä ja aiheutti niin paljon tuskaa, Maggie kertoo.

View this post on Instagram

FIVE ARE YOU KIDDING

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Billie Eilishin esikoisalbumi julkaistiin vuonna 2019 ja se nousi listaykköseksi 21 maassa. Omien kappaleidensa kirjoittamisen Eilish aloitti 11-vuotiaana veljensä innoittamana ja sai siihen opastusta myös muusikkoäidiltään.

Vuonna 2020 Eilish voitti viisi Grammy-palkintoa muun muassa vuoden parhaasta albumista, levytyksestä sekä laulusta ja hänet palkittiin myös vuoden parhaana uutena artistina.