Muusikko Chisu eli Christel Roosberg, 39, juhli itsenäisyyspäivää ensimmäistä kertaa Presidentinlinnan juhlavastaanotolla 11 vuotta sitten. Nyt hän muisteli kokemusta ja julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan juhlien tunnelmasta ja upeasta valkoisesta puvustaan.

– Oli kyllä tosi jännää. Onneksi myös eräs Lauri Tähkä oli kutsuttu niin saatiin vertaistukea toisiltamme, Chisu muisteli.

Ensikertalaiselle juhlat ovat varmasti ikimuistoinen kokemus, mutta Chisulle ilta oli tapahtumarikas myös toisesta syystä.

– Ikimuistoinen ilta sekä päivä valmistautumisineen. Mun kengänsolki katkesi 20 minuuttia ennen Presidentinlinnaan astumista.

Onneksi Chisun ihana tiimi sai korjattua tilanteen, jotta muusikko pääsi juhlistamaan itsenäisyyttä molemmat kengät tukevasti jalassa.

– Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi! Ensi vuodelle toivon maallemme rakkautta, rauhaa, sydämenvoimaa, avarakatseisuutta, tulevaisuuden näkymiä, kärsivällisyyttä, viisautta, empatiaa sekä uskoa tulevaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Shokkiuutinen! Chisu paljastaa tv:ssä lopettavansa soolouransa – ”On aika uuden seikkailun”

Chisu pyysi anteeksi Vain elämää -ohjelmassa tekemäänsä mokaa – somessa heräsi kiivas keskustelu rasismista: ”Yliampuvaa jeesustelua”