Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Chisun päivää ja laulaja päättää paljastaa myös merkittävän asian tulevaisuuden suunnitelmistaan. Chisu kertoo kameroille, että päivän illalliseen liittyy monenlaisia tunteita.

– Tosi vapauttavaa ja vähän pelottavaa, kaikkea samaan aikaan, Chisu toteaa ennen illallista.

Illallispöydässä keskustellaan muun muassa Chisun ja hänen aviomiehensä Jori Sjöroosin tiiviistä yhteistyöstä, kun laulaja päättää avautua tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Olen päättänyt, että aion nyt jäädyttää tämän sooloartisti Chisun ja katsoa, mitä me Jorin kanssa yhdessä. Totta kai mahdollistetaan myös muuta, Chisu sanoo ja paljastaa, ettei tule todennäköisesti pitkään aikaan julkaisemaan suomenkielistä musiikkiaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Chisun mukaan ei ollut itsestään selvää, että hän osallistuu Vain elämää -ohjelmaan sillä todellisuudessa hänen piti lopettaa jo viime syksynä.

– Nyt on aika uuden seikkailun, Chisu toteaa ja artistit päättävät nostaa uutisen kunniaksi yhteisen maljan.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.

Lue myös:

Chisu pyysi anteeksi Vain elämää -ohjelmassa tekemäänsä mokaa – somessa heräsi kiivas keskustelu rasismista: ”Yliampuvaa jeesustelua”

Chisu paljastaa riitelevänsä muusikkopuolisonsa Jori Sjöroosin kanssa – avautuu yksityiskohdista: ”Pitää muistaa myös pussailla”