Diili-voittaja Sointu Borg, 28, pohtii somessa julkisuuden mukanaan tuomia haasteita. Rohkeasta tyylistään tunnettu Borg julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa valkoisissa alusvaatteissa, hiukset huolettomasti nutturalla.

– Tämä toukokuu on ollut ehkä elämäni kummallisin. Kaikenlaista on tapahtunut niin paljon ja niin äkkiä. Olen niin kiitollinen ja samalla hyvällä tavalla hengästynyt, Borg kuvailee tuntemuksiaan.

Ihailun vastaanottaminen on ollut Borgille hämmentävä prosessi. Hän myöntää, ettei osannut odottaa voiton myötä tullutta pyöritystä eikä sitä minkälaisen palautevyöryn se sai aikaan.⁣⁣

– En oikein vieläkään ymmärrä, mitä tässä tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja menen vaan paikasta toiseen. Ajattelen, että kyllä tämä tästä normalisoituu vielä.⁣⁣
⁣⁣
Borg on kuitenkin kiitollinen, jos ihmiset ovat inspiroituneet tai jopa voimaantuneet. Termi ”roolimalli” tuntuu hänestä silti vieraalta ja jopa pelottavalta, ja jalustalle nostaminen kummalliselta.

– Haluan yhä mennä ydinjätteen näköisenä lähipuistoon vetämään kaljapöhnät ja olla roisi oma itseni. Haluan olla keskeneräinen.⁣ Olen täysin normaali, tylsä ja virheellinen oma itseni. En koe, että minussa olisi mitään niin erikoista.

Voiton myötä Borgille on avautunut paljon uusia mahdollisuuksia ja lähivuodet tulevat olemaan kiireisiä. Kaikesta huolimatta hän kokee olevansa onnellinen.
⁣⁣
– Olen asennoitunut niin, että lähivuodet painetaan täysillä. Kai se pääkoppa seuraa jossain mukana!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Diili-kuningatar Sointu Borgin elämä muuttui radikaalisti – avautuu rehellisesti voitostaan: ”En ole sellainen, että kusi kilahtaisi hattuun”

Sointu Borg oivalsi jotain hämmentävää Diili-voittonsa jälkeen: ”He ovat saattaneet katsoa meikäläistä kuin halpaa makkaraa”