Voitettuaan keväällä Nelosella nähdyn Diili-ohjelman, on 28-vuotias yrittäjä Sointu Borg saanut runsaasti ihailua ja fanitusta osakseen.

Samaan aikaan Borgia kuitenkin hämmentää. Hänen mielestään on ollut ihmeellistä huomata, kuinka ihmiset menevät usein vahvasti massan mukana ja fanittavat henkilöitä, joita muutkin ihailevat.

– Mielestäni on omalla tavalla hieman häiriintynyttä, että me ihmiset olemme niin laumaeläimiä ja seuraamme herkästi erilaisia trendejä, Borg toteaa Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borg on elämänsä aikana joutunut kohtaamaan paljon voimakkaita ennakkoluuloja ja ihmetystä ihmisiltä, jotka eivät ole uskoneet hänen pärjäävän omalla alallaan.

– He ovat saattaneet aikaisemmin katsoa meikäläistä kuin halpaa makkaraa. Mutta nyt näiltä samoilta ihmisiltä tulee äärettömiä tsemppiviestejä, Borg naurahtaa kummastuneena.

Lue myös:

Sointu Borgin parisuhde räppärirakkaaseen koetuksella Diili-voiton jälkeen – ”Jos se olisi ollut huonolla tolalla, kyllä se olisi päättynyt”

Diili-voittaja Sointu Borgista tuntuu vaikealta olla roolimalli – ”Haluan edelleen pystyä menemään lähipuistoon ja vetää kunnon kännit”