Huippusuositun Diili-ohjelman yksi neljästätoista kilpailijasta on 28-vuotias yrittäjä ja kauppatieteiden maisteri Sointu Borg.

Borg paljastaa helmikuussa alkaneen tuoreen Diili-kauden kehittyvän jakso jaksolta yhä dramaattisemmaksi ja jännittävämmäksi.

– Koen, että tuo alun ”draama” on ollut ainoastaan pintaraapaisua kaikesta siitä, mitä on tulossa, Borg toteaa Metropolille.

– Sanotaanko näin, että siellä on joukossa ihmisiä, jotka saattavat vaikuttaa symppiksiltä, mutta kauden edetessä heistä voi tulla vähän kaikenlaisia puolia esiin. Eli älkää aliarvioiko niitä hiljaisia tyyppejä – homma tulee nimittäin menemään aika likaiseksi, nainen painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borgilla itsellään on tähän asti ollut hyvä mieli ohjelmaan osallistumisestaan.

– Mutta kyllä minua jännittää! hän kuitenkin myöntää avoimesti.

– Olen ollut kisassa äärettömän suora kaikessa puhumisessa ja mielipiteissä muita kilpailijoita kohtaan. Minua ei siis niinkään jännitä oma suoritukseni, vaan pikemminkin se, että tulevatkohan muut kilpailijat loukkaantumaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Lisäksi tosi-tv on aina tosi-tv; sitä ei koskaan tiedä, miten ohjelmat tullaan leikkaamaan. Reality-sarjat eivät yleensä ole samanlaisia ruudussa kuin omassa päässä, Borg muistuttaa.

Borg ei suinkaan ole ensimmäistä kertaa mukana tosi-tv-ohjelmassa, sillä hän esiintyi aikoinaan Bimbo Oy -nimisessä ohjelmassa. Sarjassa seurattiin Borgin ja hänen ystävänsä Alina Välimäen yritystoimintaa sekä menevää elämäntyyliä heidän opiskelujensa ohella.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Lue myös:

Diili-tähti Sointu Borg ottaa kantaa työhönsä liittyviin uskomuksiin – ”Meitä luullaan prostituoiduiksi”

Diili-kilpailija Sointu Orvokki ei arastele kameraa – syvään uurrettu kaula-aukko saa kaunottaren poven hehkumaan

Oho! Sofia Belórf shoppaili Dubain luksusliikkeissä rakkaansa Stefan Thermanin kanssa – katso video!