Fitnesstähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf matkusti helmikuun puolivälissä puolisonsa liikemies Stefan Thermanin kanssa Dubaihin nauttimaan kaupungin tarjoamista hulppeista lomaolosuhteista.

Belórf kertoo reissustaan tuoreella blogivideollaan. Hän paljastaa, että matkaan on lomailun lisäksi sisältynyt myös jonkin verran työntekoa sekä tietysti shoppailua Dubain kuuluisissa kauppakeskuksissa.

Videolla nähdään, kuinka Belórf ja Therman vierailevat yhdessä erilaisissa luksustuotteita myyvissä liikkeissä ja tekevät tyyriitä ostoksia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórf kuitenkin painottaa shoppailleensa tällä kertaa hyvin maltillisesti, sillä hän haluaa välttää tekemästä turhia hankintoja. Belórfille on tärkeää, että jokaisesta ostetusta tavarasta jää hänelle ikuinen muisto.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ennen vanhaan minä roudasin tavara niin, että minun piti ostaa kaksi matkalaukkua lisää. Ostin kaikkea ihan niin kuin vaatteet loppuisi maailmasta -tyylillä, Belórf myöntää videollaan.

– Nyt en jaksa enää yhtään. Mielummin ostan sellaisia spessujuttuja, mitkä ovat sitten ikuisia muistoja ja ikuisia myös tyyliltään, hän alleviivaa.

Katso Sofia Belórfin koko blogivideo täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf avautuu julkisuuden kääntöpuolesta – yksi asia kaduttaa ylitse muiden: ”Olisi ollut kiva, että joku olisi sanonut”

Sofia Belórf rehellisenä erikoisesta asumisratkaisustaan – ”En olisi halunnut jatkaa tätä ihmiskoetta”

Matkustelusta kritiikkiä saanut Martina Aitolehti lähtee taas reissuun – ”Loppuviikosta Dubain auringon alle”