Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen ja hänen puolisonsa, entinen vapaaottelija Teemu Packalén saivat esikoislapsensa viime vuoden marraskuun ensimmäisenä päivänä. Tyttövauva Ellen syntyi keskosena, mikä aiheutti etenkin vauva-arjen alussa pariskunnalle suurta huolta ja stressiä.

Kulunut vuosi on ollut parille monin tavoin raskas. Eevi puhuu asiasta avoimesti omalle Instagram-tililleen julkaisemansa postauksen yhteydessä.

– Tajusin tässä just, että Nipsu täyttää marraskuun eka jo vuoden. Mietin, että kuka mä oon tänä päivänä ja mitä mä haluan? Eevi aloittaa rehellisen kirjoituksensa.

– Oon ollut vaan äiti, vaikka oon muutakin. Tiedätkö mitä tarkoitan? hän jatkaa.

Eevi paljastaa, että vauva-arki on tuonut yllättäviä haasteita parisuhteeseen.

– Elämään ei oo mahtunut paljoa muuta ja arki on edelleen enemmän ja vähemmän sekasortoa – puhumattakaan parisuhteesta, jonka huoltamiseen ja huomioimiseen ei oo ollut aikaa yhtään, nainen kuvailee.

Postauksessaan Eevi painottaa ymmärtävänsä hyvin muita samassa tilanteessa olevia perheitä. Häneltä ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan löydy aiheeseen mitään kovin helpottavia sanoja.

– Sen voin kuitenkin sanoa, että jos ikinä mietit, että kaikilla muilla menee niin kivasti, niin muista tämä. Ehkä se antaa vähän armoa ja ymmärrystä elämää, itseäsi ja kaikkia kohtaan, Eevi muotoilee.

Vaikeuksista huolimatta Eevi kokee syvää kiitollisuutta päivittäin.

– Vaikeudet ja raskaat ajat ei vie kuitenkaan pois kiitollisuutta. Se on ainakin mulle suurin voimavara joka päivä, hän kiteyttää.

– Se on mahdollisuus, vaikka kuinka pienenä palasena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén ovat puhuneet haasteistaan myös aiemmin julkisuudessa. Helmikuussa Teemu kertoi Metropolille, ettei hänen ja Eevin parisuhde ole enää entisellään.

– Käymme varhaisen vuorovaikutuksen terapiassa, se on kyllä selvästi auttanut, Teemu totesi tuolloin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén paljastivat tyttärensä nimen: ”Huikea likka!”

Lapsen syntymä ei aiheuttanut Teemu Packalénille suuria wau-tunteita – vastaa nyt somessa saamaansa kritiikkiin: ”Minä en tuntenut sitä”