Menestynyt fitness-tähti Eevi Teittinen, 34, avautuu omalla Instagram-tilillään hiljattain kohtaamistaan terveyshuolista. Teittinen kertoo, että hänellä on todettu sydänvika.

Löydös tehtiin yllättäen lääkärin rutiinitarkastuksessa. Teittinen avautuu tilanteestaan Instagramiin julkaisemansa kuvapostauksen yhteydessä.

– Tämä keho on kyllä niin älytön, mihin kaikkeen se on pystynyt tän elämän aikana. Terveys ja kyky tehdä ei ole itsestäänselvyys, ei ainakaan mulle, Teittinen aloittaa koskettavan kirjoituksensa.

– Kun multa löydettiin vahingossa sydänvika (tutkittiin ihan rutiinisti ennen eräitä tv-kuvauksia) pysäytti se ajattelemaan lisää. Mulle se, että pysyn hyvässä kunnossa tarkoittaa myös sitä, että suojelen mun kehoa. Pidän sen käynnissä, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tulevaisuus näyttää Teittisen kohdalla tällä hetkellä epäselvältä. Nainen ei kuitenkaan halua takertua kielteisiin asioihin elämässään.

– Kukaan ei tiedä miten ja koska sydänvika alkaa häiritä treenaamista, mutta aion nauttia kaikesta ajasta mitä mulla on. En murehdi asiaa, vaikka välillä sitä mietinkin.

– Moni kysymys liittyy siihen, miten saan ja kykenen olla lapseni kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Teittinen sai yhdessä puolisonsa Teemu Packalénin kanssa esikoislapsensa syksyllä 2021. Vauva syntyi keskosena, ja pariskunta on kertonut julkisudessa perheen arjen olleen alusta saakka hyvin haastavaa.

Yksi tärkeimpiä selviytymiskeinoja vaikeiden tilanteiden keskellä on Teittiselle jo pitkään ollut liikunta. Tarpeen tullen hän on kuitenkin valmis vaihtamaan harrastustaan.

– Te jotka rakastatte liikkumista tiedätte, mikä henkireikä se on. Uskon kuitenkin, että jopa sen tilalle voi löytää jotain uutta. Elän hetkessä ja nautin elämästä päivä kerrallaan. Treenaan hyvinvointi edellä ja aion edelleen tehdä asioita itseäni varten treenaamisen parissa, Teittinen toteaa sydänemojin kera.

– On turha murehtia asiaa, jota ei vielä tarvitse. Kohdataan se sitten, kun jonakin päivänä on sen aika. Nyt tehdään sitä parasta mitä sydämelle voi antaa: liikkuminen, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vaikeudet jatkuvat – tyttären terveydentila huolettaa: ”Koskahan tämä helvetti loppuu?!”

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin perheen suuri suru – ”Kaikki tapahtui niin yllättäen ja nopeasti”