Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen ja hänen vapaaottelijapuolisonsa Teemu Packalén ovat kohdanneet runsaasti vastoinkäymisiä kuluneiden kuukausien aikana.

Pariskunnan tyttövauva Ellen syntyi marraskuussa 2021 keskosena, mikä aiheutti etenkin vauva-arjen alussa perheelle suurta huolta ja stressiä.

Aiemmin tänä syksynä Eevi jakoi omalle Instagram-tililleen rehellisen kirjoituksen, jossa hän puhui avoimesti ensimmäisestä vuodestaan äitinä.

– Elämään ei oo mahtunut paljoa muuta ja arki on edelleen enemmän ja vähemmän sekasortoa – puhumattakaan parisuhteesta, jonka huoltamiseen ja huomioimiseen ei oo ollut aikaa yhtään, Eevi kuvaili tuolloin vaikeaa tilannetta.

Nyt perhe on jälleen joutunut haastavan tilanteen keskiöön. Kaikki perheenjäsenet ovat nimittäin vuorotellen sairastuneet ikäviin tauteihin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Teemu kertoi eilen maanantaina (19.12.) omalla Instagram-tilillään joutuneensa sängyn pohjalle suoraan Amerikan-matkansa jälkeen.

– Jos joku miettii, että missä minä olen ollut, niin olen ollut kotona. Iski reissun jälkeen kuume ja joku ihmeen keuhkoputkentulehdus, mikä lie ikinä onkaan, Teemu avasi Stories-osiossaan.

Myös Eevi ja Ellen ovat olleet keuhkokuumeessa. Ilmeisesti Eevin tilanne on nyt kohtalaisen hyvä, mutta pikkuinen Ellen voi edelleen huonosti.

– Voi mun pieni rakas, Eevi kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa Ellenistä nappaamansa kuvan vieressä.

– Nyt pari päivää ollu vaikeuksia hengittää ja yöt valvottu. Tänään lääkärissä tilanne tosiaan se, että aloitetaan kotona agressiivinen hengityksen tukeminen kortisonilla ja avaavalla lääkkeellä (jälkimmäistä saanut koko ajan). Iski totuus, että tässä ei kaukana olla Tyksistä, hän lisää.

Ellenin terveydentila huolettaa selkeästi Eeviä.

– Ab-kuurikaan ei enää pure ja siihen tuli pidennystä (korvatulehdus). Koskahan tää helvetti loppuu?! epätoivoinen äiti toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eevi tunnustaa tarvitsevansa hetken lomaa ikävästä tilanteesta. Hän toivoo pääsevänsä viettämään perheensä kanssa yhteistä sukujoulua mökkimaisemissa.

– Sanoin, että pakko lähteä mökille, jotta on apukäsiä. Ite ihan loppu tästä showsta. Seurataan nyt 2 päivää Ellenin hapenottokykyä ja jos kaikki ok, lähdetään mökille jouluksi, hyvinvointivalmentaja summaa sydänemojin kera.

Lue myös:

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin perheen suuri suru – ”Kaikki tapahtui niin yllättäen ja nopeasti”

Teemu Packalénilla ja Eevi Teittisellä vaikeuksia harrastaa raskausajan seksiä – tässä syy: ”Siitä tuli jopa kiusallista”