Entinen ammattilaisvapaaottelija Teemu Packalén puhuu avoimesti seksistä toimittaja Ina Mikkolan luotsaamassa Runkkarin ystäväkirja -podcastin tuoreessa jaksossa.

Packalén sai yhdessä puolisonsa, hyvinvointivalmentaja Eevi Teittisen kanssa esikoislapsensa 1. marraskuuta 2021.

Ennen lapsen syntymää kohtasivat Packalén ja Teittinen yllättäviä haasteita seksielämässään. Packalén paljastaa, että hänen oli hyvin vaikea harrastaa seksiä Teittisen ollessa raskaana.

– Puolisoni oli ihan kinkynä, että pitäisi koko ajan. Minulle se tuntui ajatuksena hurjalta. Mietin, että minun skidini on siellä, ja sitten hän näkee ja kuulee… Packalén avaa podcastissa.

Teittinen oli Packalénin mukaan yrittänyt vakuuttaa kumppaninsa siitä, ettei lapsi näe tai kuule mitään vatsan sisällä. Tämä oli hämmentänyt Packalénia, sillä Teittinen oli kuitenkin soittanut lapselle jatkuvasti klassista musiikkia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ina Mikkolaa naurattaa Packalénin ja Teittisen tilanne.

– Se tuntui minusta todella vaikealta. Siitä tuli jopa kiusallista, Packalén puolustautuu.

– Onhan tuo todella sympaattista, että sinä ajattelet vauvan näkevän, kun te harrastatte seksiä, Mikkola toteaa kikattaen.

– Sitä se puolisokin nauroi, että ”et ole noin nuija”. Mutta se ajatus oli minun päässäni, en vain pääse siitä, ex-vapaaottelija kuvailee.

Packalénin sanoin seksi onnistui pariskunnalta vain ”nipin napin”.

– Siinä tuli loppuajassakin se, että oli niin iso maha, ettei perussaarnaaja onnistunut, mies tokaisee ja nauraa päälle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Teemu Packalén salasi Farmi-kilpailijoilta taustansa: ”Äkkiä tajusin, ettei siitä ollut mitään hyötyä”

Lapsen syntymä ei aiheuttanut Teemu Packalénille suuria wau-tunteita – vastaa nyt somessa saamaansa kritiikkiin: ”Minä en tuntenut sitä”