Elämäntaparemontin Olet mitä syöt -ohjelmassa tehnyt Jippu avoimena somessa: ”Mulla on ollut ikävä mua”

Kymmenen vuotta sitten suurta suosiota nauttinut laulaja Jippu, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne, 34, on mukana uudella Olet mitä syöt -ohjelman kaudella. Syyskuussa alkavassa ohjelmassa Jippu kertoo, kuinka hän alkoholismista toivuttuaan siirtyi hakemaan mielihyvää herkkujen syömisestä.

Jippu on puhunut ohjelmaan osallistumisestaan myös omalla Instagram-tilillään. Hän julkaisi hiljattain postauksen, jonka yhteydessä pohtii tekemäänsä matkaa kohti terveellisempää elämäntapaa ja parempaa itsetuntoa.

– Matka on alkanut. Matka kasvuun omaksi itsekseni. Ei enää pakenemista syömisen tuomaan yksinäiseen kuiluun, Jippu aloittaa kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– 2v sitten mä ja jäätelöpurkki olimme tehneet huonon diilin. Vietimme sokerin kanssa pitkiä yhteisiä kuukausia.

Hän kertoo, että joutui kaksi kuukautta sitten valitsemaan, haluaisiko jatkaa sokerikokussa rypemistä, vai päästää siitä irti Olet mitä syöt -ohjelman avulla.

– Oli niin paljon tunteita, joita en kyennyt käsittelemään. Ajattelin, että en kestä katsoa ja kokea kaikkea mitä vielä sydämessä on. Miten kova taistelu on ollutkaan, hikoilua liikkumalla ja oppimista heikkouksista mutta eniten luopumista ja kyynelten hyväksymistä. Miten paljon fiiliksiä voikaan syödä pois.

Jippu painottaa sitä, kuinka onnellinen hän on, kun hän tänä päivänä saa voida hyvin.

– Mulla on ollut ikävä mua ja tänään koen, että tässä on hyvä olla nyt mä.

Kirjoituksen lopussa Jippu kiittää hänen ystäviään ja perhettään, jotka ovat olleet suurena tukena elämäntapamuutoksessa. Lisäksi hän kiittää myös Jumalaa.

Laulaja on puhunut julkisuudessa avoimesti uskoontulemisestaan.

– Nykyään en tule julkisuuteen mainostamaan tulevaa levyäni, vaan haluan tulla julkisuuteen sanomaan, että kirkolla ja hengellisillä asioilla on annettavaa tämän ajan ihmisille. Haluan olla kirkon työntekijänä ja kristittynä evankelistana vaikuttamassa myös siihen, että myös julkisuudessa Jeesus ja Jumala tulisivat lähemmäksi ihmistä, Jippu kertoi kesäkuussa Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

Jippu tuli aikoinaan tunnetuksi menestyneenä poplaulajana, joka palkittiin vuonna 2006 parhaan debyyttialbumin Emma-palkinnolla. Nykyään hän tekee töitä evankelistana Turun Mikaelin seurakunnassa.

Jippu on naimisissa muusikko Sami Elorinteen kanssa ja pariskunnalla on 5-vuotias Romeo-poika.

Lue myös: Suosikkisarja Olet mitä syöt palaa ruutuihin – tässä ovat uudet julkkisosallistujat


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.