Suosikkisarja Olet mitä syöt palaa ruutuihin – tässä ovat uudet julkkisosallistujat

Suosittu Olet mitä syöt -sarja saa jatkoa, kun ohjelma palaa ruutuihin MTV3-kanavalla torstaina 3.9. klo 20.

Uudella kaudella on mukana 11 julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka laittavat hyvinvointilääkäri Pippa Laukan avulla elämäntapansa täydelliseen remonttiin.

Elämäntapojaan parantamassa ovat tällä kertaa tosi-tv-tähti Henna Kalinainen, radiojuontaja Rea Tallgren, rap-artisti Juno, radiojuontaja Tuomas Rajala, vaatesuunnittelija Lalli Savolainen, juontaja ja missi Riitta Väisänen, laulaja Jippu, kiekkovalmentaja Sakke Pietilä, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, toimittaja Sanna Kiiski ja somevaikuttaja Enni Koistinen.

– Haluan antaa ammattitaidostani sata prosenttia ohjelman päähenkilöille, ja sen vuoksi jokainen kausi, päähenkilö ja muutos on työntäyteinen ja intensiivinen. Silti koen, että saan ohjelmanteosta enemmän, kun uhraan sille aikaani ja energiaani, Pippa kertoo MTV3-kanavan tiedotteessa.

Ohjelmassa panostetaan etenkin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi, Pippa avaa.

– Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin, vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.