Elena Vikström avoimena itsemurhayrityksen jälkeen: ”Kenenkään elämä ei ole täydellistä”

Julkkiskaunotar Elena Vikström, järkytti seuraajiaan viime viikolla kun hän kertoi Instagramissa yrittäneensä itsemurhaa. Normaalisti iloinen ja nauravainen Elena voi jo paremmin ja on parhaillaan hoidossa psykiatrisella osastolla.

– Tänään on ollut ensimmäinen päivä kun oikeasti tuntuu taas vähän paremmalta ja että voi hymyillä, Elena kertoo Instagramin stories-osiossa.

Hän julkaisi sairaalasta myös kuvan ja kirjoittaa sen yhteydessä miten tärkeää on muistaa pitää huolta läheisistään.

– Mielenterveys ei ole mikään leikin asia. Rakastakaa ystäviänne ja kysykää välillä mitä kuuluu. Vaikka ihminen voisi henkisesti huonosti se ei välttämättä näy päällepäin. Kuten minun tapauksessani olen aina iloinen ja hymyileväinen ihminen mutta silti olen nyt täällä osastolla itsemurhayrityksen johdosta, Elena kirjoittaa.

– Halusin jakaa tämän, että muutkin ihmiset jotka ovat ehkä kokeneet samanlaisia hetkiä tietävät etteivät ole yksin.

”Kenenkään elämä ei ole täydellistä”

Elenan mielestä on vastuutonta, että julkisuuden henkilöt ja somepersoonat tuputtavat seuraajilleen kiillotettua some-elämää jossa ei ole ongelmia.

– Haluan kertoa teille, että kenenkään elämä EI ole täydellistä, joidenkin teeskentelijöiden elämä on vain täysin kiillotettua some-elämää ja siellä kulisseissa voidaan myös pahoin.

Avoin julkaisu on kerännyt paljon kommentteja ja kannustavia viestejä.

– Olet rohkea nainen joka uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Kovasti tsemppiä sinulle. Nyt sinulla on vain yksi tie ja suunta joka on ylöspäin.

– On hyvä, että tuot tämän karun todellisuudenkin esille, koska monelle se on jokapäiväistä! Tsemppiä ja toipumista sulle!

– Tsemppiä Elena, olet rohkea ja upea ihminen, kun uskallat näyttää elämästä myös tämän, ei niin ihanan, puolen. Teet tärkeätä työtä puhumalla suoraan mielenterveydestä ja kokemuksestasi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Janni Hussi avautuu rankasta viikonlopustaan: ”Oon itkenyt silmät päästäni”

Raju sanaharkka Suurimman pudottajan kuvauksissa! Claudia avaa nyt tilannetta: ”Pyysin anteeksi, itkimme ja sovimme asiat”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.