Televisiosta tuttu maailmanmatkaaja ja fitnessmalli Elina Tervo joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi Israelin pääkaupungissa Jerusalemissa. Hän kertoo tapahtuneesta Instagram-tilillään.

– Olen edelleen shokissa, Elina aloittaa päivityksensä.

– Olimme siis ajamassa autolla pois Jerusalemista, olimme vasta muutaman korttelin päässä vanhastakaupungista, kun liikenne alkoi ruuhkautua. Ajoimme noin viisitoistavuotiaan teinipojan ohi, kun hän huomasi meidät auton ikkunasta ja alkoi karjua jotain ja seota aivan täysin.

Hetkeä myöhemmin hän joutui seuralaisensa kanssa erittäin vaaralliseen tilanteeseen.

– Jatkoimme hiljaa eteenpäin lipumista kunnes jono pysähtyi. Meni muutama sekunti ja yhtäkkiä kiviä alkoi sinkoilla autoomme joka suunnalta ja takalasi pamahti rikki ja sirpaleet lensivät päällemme ja pitkin autoa. Olin varma, että joku ampuu meitä.

– Menen shokkiin, kun poikia alkoi olla viisi automme ympärillä ja jättimäisten kivien heittely vain jatkui. He olivat todella agrasiivisia ja äärimmäisen tosissaan. Huusin vain ”aja, muuten me kuollaan tänne”! Onneksi autojono alkoi liikkua ja pääsimme pakenemaan paikalta.

Elina on julkaissut videon autosta, joka on tuhoutunut täysin.

– Auto tuhoutui täysin ajokelvottomaksi, mutta onneksi meille auton sisällä ei käynyt mitään ja onneksi kivet eivät osuneet meidän päähän tai lasinsirut lävistäneet ihoamme, hän kirjoittaa.

– Pysähdyimme ensimmäiselle turvalliselle huoltoasemalle, jossa uskalsimme nousta ulos autosta ja näky oli todella kammottava. Pelkääjänpaikan ikkunan vieressä oli valtava lommo ja mietin, että jos se olisi osunut päähäni, niin en olisi tässä kirjoittamassa tätä.

Elina osaa kertoa, että Jerusalemin alueella on tällä hetkellä runsaasti hyökkäyksiä pian edessä olevien vaalien takia.

– Hyökkäyksissä on kuollut ja loukkaantunut vakavasti ihmisiä, joten olemme todella onnekkaita, että olemme yhtenä kappaleena. Ter**orismin uhka on täällä aina olemassa ja sen kokeminen oli todella todella pelottavaa. He ovat tosissaan eivätkä pelkää tappaa, se on heidän päämäärä.

– On järkyttävää minkälaisessa maailmassa elämme. Ja kuinka aivopestyjä nuoret jo ovat. Tuon ikäisten lasten ei pitäisi miettiä hyökkäämistä tai väkivaltaa, saatika tappamista. Tai edes kyetä moiseen.

Ikävästä hyökkäyksestä huolimatta Elina aikoo myös tulevaisuudessa matkustaa Israeliin.

– Israel on ihana maa ja tulen tänne varmasti vielä. Vaikka olen edelleen shokissa ja todella pelkäsin eilen henkeni puolesta. En anna ter**orismin voittaa. Pitää muistaa, että tämä on monelle arkipäivää ja itselleni tämä oli ensimmäinen kerta.Toivottavasti viimeinen. Rakastakaa enemmän,vihatkaa vähemmän

Lue myös:

Reissuelämää elävä Elina Tervo ei haaveile perhe-elämästä: ”Arvostan ihmisiä, jotka eivät anna normien olla esteenä”