Juontaja Susanna Laine ilmoitti syyskauden ensimmäisessä lähetyksessä jättävänsä jäähyväiset ohjelmalle lokakuun lopussa, ja näin ollen Mikko Kekäläinen saa rinnalleen uuden juontajan. Puoli seitsemän -ohjelman juontajana nähdään marraskuusta lähtien Ella Kanninen.

Ella Kanninen tekee paluun sarjaan kuuden vuoden tauon jälkeen.

– Sydän pamppailee. Tuntuu hyvältä palata. Minua ei ole jännittänyt ennen tätä hetkeä, mutta nyt jännittää ihan kauheasti, vaikka ollaan ystävien kanssa tekemisissä. Tämä ohjelma on ollut minulle aina rakas. Olen iloinen, että minua pyydettiin mukaan ja tulin suurella sydämellä, Ella Kanninen kertoi Yle Areenassa lähetetyssä pressitilaisuudessa.

Mikko on innoissaan Ellan paluusta.

– Kuusi vuotta sitten tehtiin viimeksi lähetys yhdessä. Emme ole olleet koko aikaa erossa, mutta tekeminen jäi aikoinaan kesken, Mikko totesi.

– Tulen jatkamaan jotain, mikä jäi aikoinaan kesken. Henkinen tunne jäi liian lyhyeksi. Jäi ikävä. Tein eroa tästä ohjelmasta ja porukasta lopettamisen jälkeen pitkään. Yhteys on säilynyt. Olemme olleet toistemme ja puolisoidemme synttärijuhlissa. Tiedämme, mitä toistemme elämissä on tapahtunut. En tule kuitenkaan samaan ohjelmaan mukaan, mistä aikoinaan lähdin. Ohjelma on mennyt eteenpäin ja tähän on tullut uusia elementtejä. Susanna on mieletön ja tehnyt upeasti työtä. Tulen kuuden vuoden jälkeen jatkamaan, mutta samaan aikaan tekemään jotain uutta, Ella kertoi.

Lue myös:

MTV: Puoli seitsemän -ohjelmassa lopettava Susanna Laine yllättyi saamastaan viestitulvasta: ”Harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata”