MTV: Puoli seitsemän -ohjelmassa lopettava Susanna Laine yllättyi saamastaan viestitulvasta – ”Harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata”

Suosikkitoimittaja Susanna Laine, 39, kertoi maanantaina jättävänsä Ylen Puoli seitsemän -ohjelman kuusi vuotta kestäneen juontajapestinsä. Hän ilmoitti asiasta ohjelman suorassa lähetyksessä.

Juontaja kertoo tuoreessa MTV Uutisten haastattelussa saaneensa viime päivinä hurjan määrän mieltä lämmittäviä viestejä, joissa ohjelman fanit reagoivat Susannan lopettamispäätökseen.

– On ollut ihanaa ja liikuttavaakin niitä lukea, tosi ihania viestejä olen saanut. Harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata, kun on näitä töitä mitä pitää tässä tehdä samalla, Laine kommentoi MTV:lle.

Ohjelman jättämisestä kertominen oli jännittävä tilanne Laineelle, eikä hän omien sanojensa mukaan osannut odottaa tällaista viestitulvaa.

Susanna on pitänyt itsensä hyvin kiireisenä koko alkusyksyn, joten hän ei ole lainkaan ehtinyt miettiä, millaisia tunteita tilanne hänessä itsessään juuri nyt herättää. Nainen toteaa, että asia selkiytyy hänelle varmasti vasta sitten, kun hän marraskuussa juontaa viimeisen Puoli seitsemän -jaksonsa.

Laine nähdään viimeistä kertaa Puoli seitsemän -ohjelman juontajana 30. lokakuuta.

Lue myös: Mikko Kekäläinen avautuu somessa Susanna Laineen lopettamispäätöksestä: ”Vetää palkeet tyhjäksi”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta