Ellen DeGeneresin vanha twiitti sai uuden merkityksen – tähtijuontaja jälleen keskellä somemyrskyä

Kohu juontaja Ellen DeGeneresin, 62, ympärillä ei edelleenkään ole laantunut ja nyt tilanne näyttää vain pahenevan, kun tv-persoonan vanha twiitti on lähtenyt leviämään Twitterissä.

Työntekijöidensä kaltoinkohtelusta syytetyn Ellenin vuonna 2009 julkaisema twiitti näyttäytyy kohun myötä somekansalle täysin uudessa valossa.

– Sain yhden työntekijäni itkemään kuin lapsi tämän päivän show’ssa. Rehellisesti sanottuna se tuntui hyvältä, Ellen kirjoittaa vanhassa twiitissään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aiemmin twiitin ajateltiin olevan koskettava hyväntahdonele, sillä kirjoitus viittaa Brittien Metro-lehden mukaan Ellenin järjestämään yllätykseen, jonka hän teki työntekijälleen Jeannie Klisiewiczille.

Nyt kirjoitus on kuitenkin tulkittu mahdollisena osoituksena kaltoinkohteluna, ja moni on järkyttynyt.

Ellen DeGeneresia ja hänen luotsaamaansa Ellen DeGeneres Show’ta syytetään muun muassa tuotantotiimiin kohdistuneesta rasistisesta käytöksestä ja seksuaalissävytteisestä kohtelusta.

Ohjelma määrättiin sisäiseen tutkintaan aiemmin tänä kesänä ja muutama viikko tutkinnan alun jälkeen kerrottiin, että ohjelmasta on erotettu kolme tuottajaa.

Lue myös: Kohun keskiössä rypevä Ellen DeGeneres Show antaa potkut kolmelle työntekijälleen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.