Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullut pariskunta Niina ja Lari ovat saaneet perheenlisäystä.

Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi keskiviikkona.

– Alkuillasta keskiviikkona saimme kokea kaikista mullistavimman kokemuksen ja tyttäremme syntyi, Niina kirjoittaa.

– Saimme odotella neitiä vähän pidempään mutta kaikki oli sen arvoista. Olemme jo kotiutuneet ja ihmettelemme nyt tätä elämää tästä eteenpäin kolmistaan, hän jatkaa.

Niinalla todettiin vuosia sitten nivelreuma, joka on vaikutti negatiivisella tavalla hänen raskaana oloonsa.

– Mulla on todettu nelivuotiaana nivelreuma, josta en ole juuri aiemmin puhunut. Tauti on ollut pysähdyksissä ja aktiivisena eri vaiheissa elämässäni. Nyt viimeisen 8 vuoden ajan tauti on ollut aktiivinen mutta lääkkeillä hyvin hallittavissa. En juuri koskaan kellekään puhu taudista, mutta sitä sairastaneet ihmiset tietävät kuinka viheliäisestä asiasta on kysymys, hän kuvailee.

– Kyllä mä valehtelisin jos nyt sanoisin, että raskaus ei olisi vaikuttanut mun reuman aktivoitumiseen taas. Sportti on myös jäänyt väsymyksen vuoksi vähälle, joka yleensä tekee mun reumalla hyvää. Odotan vaan, että pääsen synnytyksen jälkeen takaisin sporttihommiin. Vaikka kuinka rauhassa tahansa.

Lue myös:

IS: Ensitreffit alttarilla -ohjelma vaikutti negatiivisella tavalla Lariin ja Niinaaan – ”Ei ollut mitään mitä ei olisi arvosteltu”

MTV: Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eronnut Tuula hämmentyneenä Miikan toiminnasta – ”Yhtäkkiä minut oli estetty joka paikasta”