Näyttelijä Jarkko Nyman näytteli vuosia Sebastian Vuorelaa Salatut elämät -sarjassa. Korona-ahdinko on vaikuttanut suuresti näyttelijöiden työtilanteeseen. Jarkolla on kuitenkin riittänyt töitä, koska hän hankki toisen ammatin jo kaksi vuotta sitten.

– Koronarajoitukset on vienyt taiteilijoilta lähes kaikki työt. Varsinkin freelancerit ovat pahasti väliinputoajia ja monelta ovat menneet kaikki työt viimeisen vuoden ajalta, Jarkko kirjoittaa Instagramiin ja jatkaa:

– Itse tein onneksi päätöksen laajentaa osaamiskenttääni reilut pari vuotta sitten ja lähdin rakennusalan yrittäjäksi.

Hän kertoo, että töitä on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Kaikki yrittäjyyden ja remonttitöiden mukanaan tuomat haasteet ovat auttaneet häntä kasvattamaan uutta identiteettiä.

– Se on jotain muuta kuin ainaista itsensä tyrkyttämistä eri tuotantoihin huonolla menestyksellä ja tulojen ja tekemisiensä selvittämistä eri viranomaisille että pysyy työkkärirahat päällä. Nimittäin se on sitä mikä nakertaa ihmistä salakavalasti.

– Teen edelleen näyttelijän töitä mutta niiden vähäisten töiden odottelu ei enään määritä minua vaan otan työn vastaan positiivisena yllätyksenä ja jos se sopii kalenteriin

Lue myös:

Markku Pulli avautuu Salatut elämät -vuosistaan – lihoi roolia varten 30 kiloa: ”Minulle tuli kunnon rasva-arvet perseeseen”

Salatut elämät -tähti Pete Lattu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tv-siskonsa kanssa: ”Pääsin vääntämään naamaa!”

Suosikkinäyttelijä tekee paluun Salatut elämät -sarjaan: ”Pihlajakadun ikisuosikki!”