Miss Suomi -kilpailusta tuttu somevaikuttaja ja Onlyfans-tähti Erika Helin kertoo lentäneensä helsinkiläisestä Teatteri-ravintolasta ulos asuvalintansa takia lauantai-iltana.

– Kyllähän oli hämmentynyt olo, kun eilen olin keskittynyt hyväntuuliseen keskusteluun kavereiden kanssa, niin yllättäen järkkäri tuli mut sit hakemaan pois ja ilmoitti, että mun tulee poistua. Talutti ulos baarista, vaikka en mitenkään vastustellut ja mennessään hän kovaan ääneen tylytti mun asuvalintaa. Hän sanoi, että kyseessä on K24 aikuisten baari viitaten mun toppiin, ja jotain ettei mun tarvitse heillä enää asioita, Erika Helin kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

Erika ihmettelee ravintolan ja järjestysmiehen toimintaa.

– Olisinhan tietysti voinut hakea narikasta toisen paidan, jos asiasta olisi huomautettu – omasta mielestä on kyllä ristiriitaista edes ottaa asiakas sisälle, jos asu ei sovellu. Ei ole sopivaa jälkeenpäin muuttaa mieltä, enkä ymmärrä, miksi asiakkaan nöyryyttäminen oli tarpeellista tässä, Erika toteaa.

– Mysteeriksi jäi, miksi hän käyttäytyi niin agressiivisesti ja halusi mennä henkilökohtaisuuksiin. Mun mielestä tilanne oli uhkaavan tuntuinen. Tuli mieleen, että oliko tässä joku muu syy taustalla? Tosi ikävä juttu kuitenkin, Erika jatkaa.

Erika kertoo, että hän käyttäytyi ravintolassa täysin asiallisesti.

– No eka kerta kaikkea, näköjään myös baarista ulos lentämistä ilman häiriökäytöstä. Toivottavasti tämä ei ole Teatterin yleinen linja, Erika pohtii.

Erika on julkaissut Instagramissa pysyvän kuvan asusta, mikä oli liikaa helsinkiläiselle luksusyökerholle.

Erika julkaisi kuvan asustaan, mikä oli liikaa ravintolalle.

Lue myös:

Eronnut Erika Helin avoimena raskaista tuntemuksistaan – ”Suruprosessin läpikäyminen on tuntunut loputtomalta rämpimiseltä”

Erika Helin antaa 3 tärkeää vinkkiä kohutun OF-tilin perustamiseen – korjaa myös yleisen harhaluulon: ”Nyt saatte huokaista helpotuksesta”