Mallina ja somevaikuttajana tunnetuksi tullut Erika Helin kertoo tuoreessa Metropolille kirjoittamassaan blogikirjoituksessaan haastavasta elämäntilanteestaan.

Helin erosi hiljattain entisen poikaystävänsä kanssa. Hän paljasti ikävän uutisen omalla Instagram-tilillään.

– Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan ymmärtäneet, että parisuhde on tullut päätökseen ja olen käynyt aikamoisen helvetin läpi viimeisen kaksi kuukautta, Helin kertoi Stories-videollaan kyynelehtien.

– Tuntuu, että pahin alkaa nyt olemaan ohi, mutta kuten näkyy niin ei ole kyllä yhtään helppoa päivää ollu vielä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Helin kertoo blogissaan pyrkivänsä kohtaamaan elämän yksi päivä kerrallaan. Hän sanoo olevansa huolissaan monista eri asioista, muun muassa Ukrainan kriisistä.

– Myös henkilökohtaisella tasolla viimeiset kuukaudet ovat olleet raskaita. Kerroinkin viime viikolla someni puolella, että jouduin hiljattain luopumaan tärkeästä ihmissuhteesta, Helin kirjoittaa.

– Suruprosessin läpikäyminen on jälleen kerran tuntunut loputtomalta rämpimiseltä, mutta tiedän että valoisampia päiviä on tulossa. Jo tapahtuneen itselleen myöntäminen on askel eteenpäin, ja tahdon uskoa elämällä olevan paljon tarjottavaa tulevaisuudessa. Toisinaan vaan on alamäkiä eikä sille voi mitään, hän alleviivaa.

Samassa yhteydessä Helin paljastaa kohdanneensa viime päivinä myös hyviä asioita, joista hän on nauttinut tavallista enemmän.

Lue Erika Helinin blogipostaus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Erika Helin erosi Ramzi-rakkaastaan – julkaisi itkuisen videon: ”Tuntuu musertavalle”

Erika Helin antaa 3 tärkeää vinkkiä kohutun OF-tilin perustamiseen – korjaa myös yleisen harhaluulon: ”Nyt saatte huokaista helpotuksesta”