Sometähti ja vuoden 2018 Miss Suomi finalisti Erika Helin vieraili Mia Paavosen ja Noora Hapulin OMG! -podcastissa, joka käsitteli valtavaan suosioon noussutta OnlyFans-sivustoa.

Maltalla nykyään asuva Helin oli yksi ensimmäisiä suomalaisjulkkiksia joka perusti oman OnlyFans-tilin ja alunperin vielä uteliaisuudesta.

– Olin saanut Instagram-seuraajaltani viestin, että joku myy mun selfie-kuvia netissä ja siitä se ajatus sitten lähti kehittymään. Ajattelin saavani siitä pientä sivutuloa. Se yllätti, että media tarttui asiaan ja aika nopeasti se mun tili lähti sitten lentoon.

Helinillä on tiukat rajat sen suhteen mitä hän suostuu sivustolla näyttämään.

– Olen vetänyt rajan siihen, että mikä tuntuu itselle mukavalta tehdä. Alastonkuvat voi parhaimmillaan olla tosi kaunista taidetta. Lähestyn kuvauksia aina siitä lähtökohdasta, että haluan tehdä kauniita kuvia, Helin kertoo podcastissa.

Hän myöntää, että saa myös pyyntöjä muun muassa suihinotto- tai dildovideoihin.

– Silloin sanon suoraan, että en voi! Olen vetänyt itselleni tosi selvän rajan, ettei mun tarvitse miellyttää ketään ja rikkoa mun omia rajoja. Jos alkaisin rikkoa näitä rajoja se kuormittaisi mua henkisesti niin paljon, ettei tätä olisi enää mukava tehdä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sisällön tuottaminen on Helinille helpompaa kun hän ei tiedä seuraajiaan. Hän kuitenkin paljastaa, että muutamat julkisuudesta tunnetut miehet ovat ilmoittaneet hänelle yksityisesti seuraavansa tiliä.

– Se on sellainen hauska yhteinen salaisuus, koska en tietenkään ikinä paljasta mun asiakkaiden henkilöllisyyttä.

Helin tienaa nykyään OnlyFansilla jopa tuhansia euroja kuukaudessa. Se ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys, vaan hänen kohdallaan media ja otsikoihin nouseminen tarjosi alkuun hyvän boostin.

Harmillisinta työssä on se, että se tuomitaan niin herkästi. Suomessa asuessaan Helin koki ahdistavana myös asiakkaidensa ehdotukset treffeistä.

– Joku on jopa halunnut ostaa mun kotiosoitteen, jotta voi tulla katselemaan mua mun ikkunoista.

– OnlyFans on vaan mun työ ja siellä on vaan mun taidetta. Mun vapaa-ajan persoonalla ei ole mitään tekemistä sen unelman ja kuvan kanssa mitä mä netissä myyn.

Lue myös:

Erika Helin nappasi elokuvaroolin Hollywood-tähtien tähdittämästä elokuvasta: ”Kiljuin onnesta, kun sain tietää saaneeni roolin”

Erika Helin on kokenut olonsa yksinäiseksi Maltalla – ”Olen monesti soittanut itkien Suomeen”