Erika Vikman avautui Maria Veitolan ohjelmassa masennuksesta ja paniikkikohtauksista.

Maria Veitola pääsy yökyläilemään Erika Vikmanin luokse ja jakso on katsottavissa MTV:ltä tänään 8.2.

Laulaja avautui jakson aikana masennuksestaan, joka alkoi lukioaikana. Syitä masennuksen puhkeamiselle olivat laulajan mukaan paineet ja murheet tulevaisuuden suhteen.

Erika Vikman kertoo paniikkikohtausten alkaneen 25-vuotiaana. Laulajan mukaan kotiolot olivat stressaavia ja työmäärät liiallisia.

– Alkoi hahmottaa, mitä tarvii elämältä ja se vaatii isoja muutoksia ihmissuhdepuolella. Pakko tehdä muutosta, vaikka ei millään haluaisi, Erika kertoo.

Erika viittasi lauseellaan iskelmälegenda Dannyyn, vaikka ei maininnut häntä nimellä.

Jakson aikana on selvää, että suhde Dannyn kanssa kuormitti Erikaa.

4 vuoden seurustelu päättyi eroon vuonna 2020.

Danny ja 50 vuotta nuorempi Erika aloittivat seurustelun vuoden 2016 alussa. Pariskunta asui yhdessä Kirkkonummella vuodesta 2018 lähtien.

Erikan mukaan paniikkikohtaukset alkoivat juuri tuona aikana ja hän paljastaa samalla juhlineensa alkoholin avulla. Nykyään laulaja kertoo paniikkikohtausten vähentyneen ja syyksi hän epäilee alkoholin jättämistä.

Erika totesi ohjelman aikana ymmärtävänsä miksi monet artistit eroavat.

– Kun se työ vaan vie niin paljon voimaa, energiaa vapaa-ajaltakin. Se on niin egoistista, tuijotetaan itseensä ja omaa menestystään, Erika toteaa.

Dannyn ja Erikan kohuero

Erika ja Danny kertoivat syksyllä 2020 päätyneensä eroon. He myös kertoivat olleensa jo jonkin aikaa vain ystäviä.

-Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet. Emme kommentoi asiaa sen enempää, kaksikko kertoi yhdessä.

Danny viittasi Erikan ”kokeiluun”.

Tuntematon Danny -kirjasta selviää mahdollisia eroon johtaneita syitä.

– Ihmissuhteemme meni turvalleen kahdessa kuukaudessa, jotka Erika oli Valkeakosken kesäteatterissa. Erika on nuori ja vetovoimainen. Olisin ymmärtänyt, jos hän olisi todennut, että se oli vain kokeilu, joka ei toiminut, Danny kertoo kirjassa.

Erika sai antaa kommentit kirjaan liittyen.

– Huhuista huolimatta en ole tarinamme roisto. Meistä kumpikaan ei toiminut täydellisesti suhteessa toiseen. Olen pyytänyt anteeksi omia virheitäni ja puolestani antanut anteeksi hänelle. Kuningaskaan ei ole täydellinen, Erika totesi.

Kaikesta huolimatta eropäätös oli pariskunnan yhteinen.

Lähde: Seiska.fi