Innokkaimmat Erika Vikmanin fanit voivat nyt ostaa kultaisen vibraattorin.

Erika Vikman on räväkkä esiintyjä, joka on kohauttanut asuvalinnoillaan lukemattomia kertoja. Siksi artisti kertoo yhteistyön Sinful.fi:n kanssa olevan ”match made in heaven”.

Erikan nimikkolelu on ostettavissa verkkokaupasta.

Sinful X Erika Vikman Extra Powerful Magic Wand maksaa sivuston mukaan 79,99 euroa ja tuotteita on saatavilla varastossa.

”Värinät ihan täydellisiä ja monipuolisesti pystyy valitsemaan säädöt”, eräs tyytyväinen asiakas kommentoi sivustolla.

Sivustolla vibraattoria kuvataan discohenkiseksi taikasauvaksi.

– Istahda syntisten pöytään nauttimaan kielletyistä hedelmistä Erikan ja Sinfulin Luxy Magic Wandin kanssa! Tämä discohenkinen taikasauva loihtii esiin sisäisen Sinner Queenisi ja lumoaa rytmikkäällä värinällään kaikki kehosi hemmottelua kaipaavat alueet, Sinful.fi sivustolla kerrotaan.

Kulta ja glamour mukana designissa.

– Ylellinen ripaus kultaa ja tähtipölyä tekee tästä klassisesta sauvasta täydellisen taikakalun aistilliseen hierontaan ja antamaan ansaittua huomiota hellyydenkipeille nautintopisteillesi. Levitä wandin taipuisaan päähän vesipohjaista liukuvoidetta ja hyväile nännejä tai vulvaa raukean rentouttavilla vedoilla ja sähäkän tehokkailla värinöillä.

Hurmaava magic wand sopii sekä ultimaattisen tyydyttäviin soolosessioihin että tuomaan taikaa eroottisiin seikkailuihin kumppanisi kanssa.

Erika kävi esiintymässä Sinfulin järjestämässä tapahtumassa, jossa juhlistettiin artistin ja yrityksen välistä yhteistyötä sekä Erikan nimikkovibraattoria.