Suosittu artisti Erika Vikman joutui hiljattain ikävän pilkan kohteeksi. Vikman kertoo asiasta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Vikman jakoi Stories-osioonsa kuvakaappauksen vastaanottamastaan ikävästä kommentista. Kommentissa arvostellaan Vikmanin ulkonäköä rajuun sävyyn.

– Aika pullukka, nyt chipsit piiloon, viestissä luki.

Vaikka Vikman on tottunut arvosteluun, ei hän tällä kertaa halunnut vaieta kiusaamisesta. Vikman tekeekin nyt selväksi sen, ettei kenenkään tulisi joutua kokemaan haukkumista netissä.

– Ihan sairasta että ihmiset puhuu toisilleen näin v. 2022. Kertoo enemmän kirjoittajasta itsestään, Vikman huomauttaa Instagramin Stories-osiossa.

– T: entinen itseään näännyttänyt syömishäiriöinen, jolla on nykyään ihan vitun upee kroppa, hän lisää ytimekkäästi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vikman on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöstään, josta kärsi lukioaikana. Vuonna 2016 Vikman kertoi Seura-lehden haastattelussa saaneensa sairauteensa apua koulun psykologilta.

– En onneksi joutunut mihinkään letkuihin vaan olin pari viikkoa seurannassa, jonka aikana ruokarytmini saatiin kuntoon, Vikman kuvaili tuolloin.

– Jälkeenpäin olen oivaltanut, että itsetuntoni ei ollut silloin kohdallaan. En arvostanut tai kunnioittanut itseäni ja koin aina olevani riittämätön. Paranemiseni lähti käyntiin, kun opin arvostamaan itseäni ja hyväksymään rajani, hän summasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Me Naiset: Erika Vikmaniin yhdistetty Jyrki 69 myöntää olevansa rakastunut – ”Tämä on tuore kokemus”

Suhdehuhujen keskellä vellova Jyrki 69 lähettää painavan viestin Erika Vikmanille – ”Olet kohtaloni”