Laulajakollegat Erika Vikman ja Jyrki 69 ovat kuluneen kesän aikana nousseet useaan otteeseen lehtiotsikoihin heihin kohdistuvien suhdehuhujen vuoksi. Erikan ja Jyrkin on kerrottu viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä Vain elämää -ohjelman kuvausten jälkeen.

Toukokuussa kuvattu Vain elämää pyörii parhaillaan telkkareissa, ja romanssihuhut sen kuin kiihtyvät. Yksi suuresti vaikuttava tekijä tähän on, että ystävykset eivät arkaile näyttää toisiinsa kohdistuvia kuumia tunteita avoimesti ohjelmassa.

Viime perjantaina ohjelmassa päästiin kuulemaan Jyrki 69:n tulkinta Erikan levyttämästä kappaleesta Etkö uskalla minua rakastaa. Esityksen jälkeen Jyrki suuteli Erikaa yllättäen kädelle.

– Taidan olla vähän rakastunut, Erika tokaisi tuolloin Jyrkille.

Jakson julkaisun aikaan Jyrki lisäsi omalle Instagram-tililleen paljonpuhuvan päivityksen, jonka hän omisti Erikalle.

– Sinä olet kohtaloni, Jyrki aloittaa tekstinsä englanniksi.

– Tänään on Erika Vikman kunniapaikalla ja esitän hänelle laulun, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ajattelin ottaa riskin ja iskeä kaikki kortit samantien pöytään, tämähän on Vain elämää. Mitähän sitten tapahtuu? muusikko pamauttaa mystisesti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Erika Vikman ja Jyrki 69 ovat olleet julkisuudessa hyvin vaitonaisia suhteestaan. Kumpikaan heistä ei ole myöntänyt eikä kieltänyt romanttista rakkautta.

Luultavasti elämäni paras kokemus. Sieltä lähti tietyllä tavalla muuttuneena ihmisenä, Vikman hehkutti Vain elämää -kokemustaan Ilta-Sanomille aiemmin syyskuussa.

Lue myös:

Danny kertoo viimein totuuden naiskuvioistaan – suhde Erika Vikmanin kanssa päättyi kolmiodraamaan!

IS: Erika Vikmanilta paljonpuhuva vastaus romanssihuhuihin Jyrki69:n kanssa – ”En tunne enää yksinäisyyttä”