Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva laulaja Jyrki 69 eli Jyrki Linnakivi myöntää Me Naisten haastattelussa rakastuneensa hiljattain.

TAUSTAA: Suhdehuhujen keskellä vellova Jyrki 69 lähettää painavan viestin Erika Vikmanille – ”Olet kohtaloni”

– Tämä on tuore kokemus, Linnankivi sanoo Me Naisille.

Rakkaus on astellut Jyrkin elämään Vain elämää -sarjan kuvausten jälkeen. Hän nautti ennen sarjan kuvauksia yksin olemisesta eikä kaivannut rinnalle uutta kumppania.

– Olin järjestänyt elämäni ja asiani niin, että minulla on kaikki, mitä tarvitsen. Olin todella tasapainossa itsekseni ja yksikseni, hän kertoo.

Ystävät ovat innoissaan uudesta käänteestä Jyrkin elämässä.

– Ystäväpiirissä on kuulunut vilpittömiä helpotuksen huokauksia ja riemunkiljahduksia. Minusta on selvästi oltu huolissaan, Jyrki kertoo.

Seiska-lehti kertoi hiljattain, että Jyrki 69 on viettänyt tiiviisti aikaa Vain elämää -ohjelmassa mukana olevan laulaja Erika Vikmanin kanssa. Heidät nähtiin pitkin kesää läheisissä väleissä eri puolilla Suomea. Jyrki ei kuitenkaan kerro Me Naisten haastattelussa, keneen on rakastunut.

Lue myös:

Erika Vikman keskeytti keikan yllättäen – paljastaa nyt syyn, josta on tähän asti vaiennut: ”Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisi tilannetta”

Erika Vikman poseeraa poikkeuksellisen rohkeissa kuvissa – ”Tässä minä makaan bändin poikien sylissä”