Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin huhutaan olevan aikeissa erota. Vuonna 2014 avioitunut pariskunta ei ole toistaiseksi vahvistanut eroaan, mutta useiden lähteiden mukaan Kardashian olisi saanut tarpeekseen epävakaasti käyttäytyvästä aviomiehestään.

Nyt erokohu on syventynyt entisestään, kun lentokoneen vessanpönttöä nuolemalla tunnetuksi tullut TikTok-tähti Ava Louise väittää Kanye Westin pettäneen vaimoaan kauneusguru Jeffree Starin kanssa.

Hetken aikaa huhut Westin ja Starin välisestä suhteesta vaikuttivat pitävän paikkansa, sillä Star julkaisi omalla Twitter-tilillään itsestään kuvan, jonka yhteydessä hän viittasi Westin järjestämiin, jumalanpalveluksia muistuttaviin Sunday Service -kokoontumisiin.

– Olen valmis Sunday Servicea varten, Star kirjoitti julkaisussaan englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Star myös muutti hiljattain Wyomingiin lähelle Westiä, mikä sai ihmiset spekuloimaan Westin mahdollisesta syrjähypystä entistä enemmän.

Lopulta Star kuitenkin julkaisi suositulla Youtube-kanavallaan videon, jolla hän kiistää rajut väitteet. Star alleviivaa olevansa sinkku, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole tällä htekellä mitään juttua kenenkään kanssa.

– Tämä kaikki on niin outoa ja tyhmää. Saanen sanoa tämän yhden ainoan kerran: pidän vain erittäin pitkistä miehistä, Star painottaa videollaan.

– En ole koskaan viettänyt aikaa Kanyen kanssa, hän summaa.

Näet Jeffree Starin Youtube-videon alta tai täällä.

Lue myös:

Sisäpiiripaljastus: Kim Kardashian palkkasi avioerojuristin – suhde Kanye Westin kanssa päättymässä!

Kim Kardashian sai Kanye Westiltä koskettavan lahjan – edesmennyt isä onnittelee haudan takaa – Katso video!