Ex-missi ja hyvinvointivalmentaja julkaisi rehellisen päivityksen.

Karita Tykkä nousi syksyn aikana otsikoihin, kun Petri Tykkä avautui julkisesti sosiaalisessa mediassa kolmannen osapuolen sotkeutumisesta 15 vuotta kestäneeseen liittoon.

Petri poisti julkaisunsa nopeasti sen jälkeen, kun Karita oli alkanut paljastuksen seurauksena saada törkyviestejä sosiaalisen median välityksellä.

Petri ehti jo toimittaa eropaperit käräjäoikeuteen, jotka hän Seiskan mukaan kuitenkin haki pois viikkoa myöhemmin.

Nyt aviopari jatkaa asumuserossa ja Karita onkin sisustanut kotiaan innokkaasti. Hyvinvointivalmentaja myös julkaisi hetki sitten ajatuksia tunteistaan.

Hyvinvointivalmentaja kirjoitti tuttuun tapaan kannustavasti ja kehotti ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan. Samaan aikaan hän kertoi ettei pelkkä unelmointi riitä, sillä tarvitaan myös töitä.

– Unelmista… Unelma vastaa kysymykseen: Millaista elämää haluan elää ja mitä tunteita tuntea? Unelmat voi olla suuria, tulevaisuudessa asuvia isoja asioita tai pienen pieniä ihania arjen juttuja… Entä mistä unelmat syntyvät? 

Rohkeudesta heittäytyä haaveilemaan – uskalluksesta sallia itselleen hyvää. Unelmointi vaatii itsetuntemustakin: tietoa mikä on itselleen ominaista ja arvojen mukaista, mitä todella haluaa ja miksi. Se vaatii myös luottamusta siihen, että pystyy saavuttamaan unelmansa – että miltei kaikki on mahdollista… Karita kirjoittaa seuraajilleen.

Karitan mukaan on tärkeä kantaa myös vastuuta.

On otettava vastuu omista tunteistaan, ajatuksistaan, arvoistaan ja asenteistaan, nykyhetkestä – valinnoista ja siitä, miten kaikkeen suhtautuu, Karita toteaa.

Karita paljastaa haaveilleensa aikoinaan sähköautosta ja nyt hänellä onkin sellainen.

– Minä unelmoin monesta. Yksi unelmista piirtyi unelmakarttaani vuosia sitten Life Coachiksi opiskellessani. Se oli musta kiiltävä virtaviivainen ja tehokas Porsche, unelma-autoni. Ja tänäpäivänä, vuosien jälkeen, ajan unelmaani Taycan 4 S Sport Turismoa ja nautin jokaisesta hetkestä… 

Unelmat voivat toteutua, mutta ensin tulee tietää mitä haluaa ja miksi – ja sen jälkeen tehdä tekoja unelman eteen, Karita paljastaa.