Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdestä hiljattain eronnut ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen vastasi eilen sunnuntaina seuraajiensa esittämiin kysymyksiin oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Pikkarainen kertoi vastauksissaan hyvin rehellisesti nykyisestä elämäntilanteestaan.

Yksi seuraajista halusi tietää, mitä Pikkaraiselle tällä hetkellä kuuluu. Pikkarainen kertoi iloitsevansa aurinkoisesta säästä ja keskittyvänsä pieniin iloihin vaikean ajanjakson jälkeen.

– Just tänään on aika jees fiilis. Aurinko tuo pientä lisäbuustia tottakai, vaikka mä en ookkaan mikään säistä valittaja. Silloin on nimittäin asiat aika hyvin, jos sellaiseen jää aikaa, Pikkarainen kirjoittaa Instagramissa.

– Muuten viimeiset 6 kk on kyl ollu todella rajua aikaa henkisesti ja niistä viimeiset 2 kk kaikista pahinta, hän jatkaa.

Pikkarainen sanoo olevansa kiitollinen siitä, että on jaksanut urheilla, ja että hänellä on ympärillään ihmisiä, jotka arvostavat häntä ja seisovat hänen rinnallaan ”vaikeinakin aikoina”.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkarainen on puhunut avoimesti erostaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hän avaa vielä tarkemmin tuntemuksiaan haastavassa tilanteessa.

– Harmittaako ero Martinan kanssa? eräs seuraaja tiedustelee.

Vastauksena kysymykseen Pikkarainen on julkaissut itsestään kuvan, jossa hänen silmänsä ovat kostuneet kyyneleistä.

– Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa, Pikkarainen alleviivaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkaraiselta kysytään myös hänen perhehaaveistaan.

– Haaveiletko perheestä? kysymyksessä muotoillaan.

– Tämmöset haaveet on saanu vähän kolauksia mutta kyl tässä vielä varmaan mahdollisuuksia on, Pikkarainen vastaa.

Lue myös:

Hannu Pikkarainen julkaisi avoimen tilityksen – someväki tulkitsee kuittina Martina Aitolehdelle: ”Ei ole Rambo kysellyt…”

Martina Aitolehden jättämä Hannu Pikkarainen löysi lohduttajan: ”Vastasin myöntävästi ja sovittiin treffit tälle viikolle”