Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki avautuu Etelä-Saimaa -lehdelle rankasta lapsuudestaan Sammonlahdella. Hän näki läheltä, kuinka suomalaiset ja venäläiset kaverit tappelivat keskenään jopa puukkojen kanssa ja käyttivät päihteitä. Andrei kuitenkin jättäytyi tappeluiden ja päihteiden käytön ulkopuolelle.

Andrei kertoo haastattelussa, että muutamat hänen kaverit päätyivät tekemään itsemurhia. Hän ajatteli tuohon aikaan, että puukkotappelut ja itsemurhan ovat täysin normaalia elämää.

– Kun sain kaveriporukkaa vähän erilaisista lähtökohdista ja kerroin näitä tarinoita lapsuudestani, he eivät olleet uskoa kuulemaansa. Siinä vaiheessa aloin tajuamaan, ettei tämä olekaan ihan normaalia. Ei minulle ole tullut missään vaiheessa mitään shokkia näistä asioista, Andrei kertoo lehdelle.

Andrei on julkaissut osan haastattelustaan kuvakaappauksina Instagram-tilillään. Hän on kirjoittanut kuvien yhteyteen: ”Kun ponnistaa pohjalta, ei voi suunta olla kuin ylös”.

– Nyt jos tulee vastoinkäymisiä, tuntuu että monet paremmista olosuhteista tulevat ystävät ja tutut menevät heti masennustilaan tai johonkin muuhun, ja itseäni taas ei kauheasti hetkauta, Andren kirjoittaa.

Lähde: Etelä-Saimaa

Lue myös:

Seiska: Yllätysero! Kiinteistömoguli Andrei Koivumäen kihlaus kesti alle puoli vuotta!

Andrei Koivumäki järjesti todellisen yllätyksen rakkaalleen luksuslomalla: ”Hän sanoi kyllä”