Raskaana oleva tosi-tv-kaunotar Henna Kalinainen on aloittanut Metropolin uutena bloggaajana. Hän kertoo ensimmäisessä merkinnässä, miksi päätti palata takaisin julkisuuteen vuosien tauon jälkeen ja osallistui MTV3-kanavan suosittuun Olet mitä syöt -ohjelmaan.

– Jätin taakseni muutama vuosi sitten aikamoisen sekamelskan ja julkinen elämäni ja ihmisten käsitys minusta oli lähinnä känniä, rähinää ja sotkuisia ihmissuhteita. Olin itse päättänyt, etten elämäntilanteeni takia halua olla esillä, mutten voinut estää minusta kirjoittamista. Rahanhimoiset janoiset kanssatoverit lähipubeissa halusivat lisää kaljaa ja lähettivät minun liikkeistäni alituiseen kuvia ja perättömiä juoruja lehtiin.

Muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttua Hennaa on kosiskeltu jo pitkään takaisin televisioon, mutta ennen viime kevättä hän kieltäytyi kaikista televisiotöistä.

– Olin miettinyt pitkään, kuinka minua harmittaa se minkälaisen kuvan olen itsestäni mennyt ihmisille julkisesti antamaan ja miten minun kaikki typeryydet ja osatotuudet on riepoteltu lehtien kansissa ja niiden välissä. Olin suunnitellut elämänmuutosta jo pitkään ja haaveilin jatkuvasti paremmasta tulevaisuudesta, mutta se polte puuttui. Sain ensimmäisen yhteydenoton OMS-ohjelmaan liittyen 2019 tammikuussa. Minua pyydettiin ohjelmaan mukaan, mutta kieltäydyin. Minua pyydettiin mukaan myös saman vuonna Suurin pudottaja -ohjelmaan. En ollut henkisesti valmis prosessiin ja jänistin ihan viime hetkellä.

Elämänilon elämäntaparemontin myötä löytänyt Henna on löytänyt julkisuudesta poissa pysytelleen Jarkko-miehensä kanssa ensimmäisen oman kodin.

– Saimme juuri tiedon, että tarjouksemme omasta kerrostalokolmiosta on hyväksytty ja näin ollen muutamme omaan kotiin syksyllä, hän yllättää.

Lue Hennan blogi ja katso upeat raskauskuvat täältä.